Παγιδευμένοι (11/6): Ο Ιάσονας τους έχει όλους στο χέρι, ακόμα και τον πατέρα του - «Θέλω όσα σου ανήκουν»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (11/6): Ο Ιάσονας τους έχει όλους στο χέρι, ακόμα και τον πατέρα του - «Θέλω όσα σου ανήκουν»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα Τρίτη 11/6 στην σειρά Παγιδευμένοι που παίζει στον ΑΝΤ1. Φτάνοντας στο φινάλε όλα ανατρέπονται. Η δίκη αρχίζει και η Αννα υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι ο Δημήτρης δεν υπέγραψε τη μεταφορά των χρημάτων (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

«Η υπογραφή είναι πλαστή», τους λέει και τους προσκομίζει τα έγγραφα, λέγοντάς τους ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν από τον Ιάσονα. «Γιατί το έκανες;», τον ρωτάει σιγά ο Αλέκος. «Δεν το έκανα εγώ. Εσύ το έκανες», του απαντάει εκείνος αφού τον έχει παγιδεύσει.

Την ίδια στιγμή, η Αννα καλεί γραφολόγο όπου καταθέτει ότι μια υπογραφή δεν μπορεί ποτέ να είναι η ίδια. «Αυτή η υπογραφή που βλέπετε είναι αντίγραφο και όχι γνήσια», δηλώνει και το δικαστήριο αθωώνει τον Δημήτρη. Η αθώωσή του παίρνει πανηγυρικό κλίμα όταν στην αίθουσα μπαίνει η παρέα των παιδιών. Η Δάφνη δίνει το βίντεο στην Αννα κι εκείνη το προβάλλει στην αίθουσα. Ο Ιάσονας πάει να ξεφύγει αλλά τον ακολουθεί ο Αλέκος και στον σταματά. Εμφανίζεται και ο Σπύρος.

Ο Ιάσονας συλλαμβάνεται. «Εκανες μεγάλο λάθος», λέει στην Αννα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Κώστας κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος και πιο επικίνδυνος από ποτέ. Θέλει να πάρει την εκδίκησή του και στόχος του εξακολουθεί να είναι η Λίνα. Παράλληλα, ο Ανδρέας, ο Δημήτρης, η Αγγελική και η Αννα προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τη σπείρα των αρχαιοκάπηλων και να πιάσουν τους ενόχους.