Ψυχοκόρες (11/6): «Θέλετε να πείτε ότι είμαι μια τέτοια;» - Η Δεσποινιώ πέφτει στην ακολασία για να επιβιώσει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (11/6): «Θέλετε να πείτε ότι είμαι μια τέτοια;» - Η Δεσποινιώ πέφτει στην ακολασία για να επιβιώσει

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην σειρά Ψυχοκόρες. Η Δεσποινιώ δέχεται να γίνει συνοδός πολυτελείας για να ξεπληρώσει την Βικτώρια, την ίδια ώρα που η Μαρίκα θα εξομολογηθεί τον έρωτά της στον Σώτο.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 43

Η Βασιλική θα εξομολογηθεί μεταξύ άλλων στις συγκρατούμενές της την ανάγκη της να βρει τις αδελφές και τον πατέρα της, Ασημάκη. Τα κορίτσια που έχουν καταλάβει πόσο ακέραιος χαρακτήρας είναι η Βασιλική, θα της υποσχεθούν πως θα τη βοηθήσουν. Την ίδια ώρα η Μαρίκα, μην αντέχοντας άλλο να κρύβει τα συναισθήματά της από τον Σώτο, του ομολογεί τον έρωτά της και εκείνος στη συνέχεια δηλώνει πως είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη.

«Εκανα τα πάντα για να σταματήσω να σε αγαπώ, αλλά μου είναι δύσκολο. Δεν μπορώ πλέον να το ελέγξω αν και ξέρω πως δεν πρέπει. Δεν έχουν σχέση οι κόσμοι μας και το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσουμε να έχουμε κοινό μέλλον μαζί», του ομολογεί, αλλά εκείνος τη σταματά για να της δηλώσει πως θα είναι για πάντα στο πλευρό της και πως είναι διατεθειμένος ακόμα και τους ίδιους τους γονείς τους να απορρίψει για χάρη της. «Μαρίκα, δεν υπάρχει περίπτωση, τώρα που ξέρω πώς αισθάνεσαι, να σε αφήσω ξανά. Σε ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που σε είδα και δεν σκοπεύω να καταθέσω τα όπλα τόσο εύκολα. Θέλεις να με παντρευτείς;», της λέει και με ένα φιλί επισφραγίζει τη θετική απάντησή της. Η Αρχοντούλα καταλαβαίνει πως η Μαρίκα και ο Σώτος προχώρησαν με τη σχέση τους και αποκαλύπτει τη χαρά της. «Να είστε γεροί και πάντα αγαπημένοι», θα τους πει και το ζευγάρι θα την κοιτάξει με αγάπη.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Δεσποινιώ με σύφιλη - Κάνει έρωτα με τον Κοτρώτση!

Ο Παύλος και η Μάγια ζούνε πλέον χωριστές ζωές, με εκείνη να περνά ολοένα και περισσότερο χρόνο με τον Δημοσθένη. Ο Ερμής, που επιστρέφει στο σπίτι από τη στρατιωτική σχολή, την γεμίζει με χαρά, ωστόσο η συμπεριφορά του αγοριού εντυπωσιάζει ακόμα και τον πατέρα του, που αντικρίζει έναν άντρα μπροστά του. «Ομολογώ πως η ακαδημία σού έκανε καλό», θα παρατηρήσει ο Παύλος και ο Ερμής θα συμφωνήσει με τον πατέρα του και δεν θα παραλείψει να τον ευχαριστήσει για την απόφασή του να τον στείλει μακριά.

Ευχαριστήρια όμως ακούγονται και στο σπίτι του Κοσμά Κοτρώτση από τον ίδιο προς την Αννα, που τον βοηθάει με την ξενόγλωσση αλληλογραφία του. Εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να έρθει κοντά της αγγίζοντάς της κάθε φορά το χέρι, όμως η Αννα του θυμίζει τον λόγο που βρίσκεται εκεί και δεν είναι κανένας άλλος από την αποθεραπεία του γιου του, Σώτου.

Την ίδια ώρα, η Βικτωρία συστήνει τη Δεσποινιώ στη Μαρί για εργασία. «Θέλω να σε δω να στέκεσαι ξανά στα πόδια σου, κορίτσι μου, και η Μαρί είναι η μόνη που μπορεί να σε βοηθήσει στην κατάστασή σου». Η γυναίκα εξηγεί στη Δεσποινιώ πως θα της παρέχει ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι όπου και θα δέχεται κάποιους πελάτες μέσα στην ημέρα, όμως η κοπέλα αντιδρά. «Δεν είχα φανταστεί έτσι το μέλλον μου», θα πει και η Βικτωρία θα της τονίσει: «Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν έχεις και πολλές επιλογές», ενώ παράλληλα της θυμίζει και το γεγονός πως πρέπει να της ξεπληρώσει όλα τα χρήματα που χάλασε για εκείνη κατά τη διάρκεια των καλλιστείων.

Δείτε επίσης: Γίνεται ιερόδουλη αλλά ο άντρας που θα ζητήσει λίγα λεπτά έρωτα της αλλάζει τη ζωή - Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς