Δευτέρα 10 Ιουνίου σήμερα και το βράδυ στο κανάλι του ΑΝΤ1 παίζει ολοκαίνουριο επεισόδιο της σειράς “Παγιδευμένοι” όπου θα δούμε την Άννα να συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο εχθρό της για να καταφέρει να σώσει τον έρωτα της ζωής της.

Τι θα δούμε απόψε 10/6 στους Παγιδευμένους – Επεισόδιο 65

Η Άννα συνεργάζεται με τον Χατζή για να σώσει τον Δημήτρη και μαζί μαζεύουν τα αναγκαία στοιχεία για να ζητήσουν την αποφυλάκισή του. Αυτό που ανακαλύπτουν είναι η συνεργασία τού Κώστα με τον Ιάσονα, αλλά και την πραγματική ταυτότητα του Κώστα που θα τους εκπλήξει όλους. Στο μεταξύ, η δίκη του Δημήτρη πλησιάζει με τα στοιχεία να μην είναι αρκετά για την αθώωσή του.

Η Άννα και ο Ανδρέας μπαίνουν το βράδυ κρυφά στο γραφείο του Ιάσονα και βρίσκουν το έγγραφο με την υπογραφή του Δημήτρη. Την ίδια στιγμή, ο Κώστας παρακολουθεί την Λίνα έξω από το σχολείο και την κυνηγάει. Εκείνη πάει σε ένα εγκαταλειμμένο κτίριο. Την ακολουθεί. Κάποιος τον χτυπάει με ένα καδρόνι.

Δείτε επίσης: Φωτεινή Ντεμίρη: Αυτός είναι ο κούκλος γιος που απέκτησε με τον Χάρη Γρηγορόπουλο – Πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 “Παγιδευμένοι”

Είναι ο Θοδωρής, ενώ στο σημείο ξεπηδούν και τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας. Οσο εκείνος είναι αναίσθητος, βρίσκουν το κινητό του και το παίρνουν. Βλέπουν το βίντεο όπου ο Ιάσονας δίνει εντολές στον Κώστα πώς να παγιδεύσει τον Δημήτρη και να του αποσπάσει την υπογραφή.

Στο αυριανό 11/6 επεισόδιο η δίκη αρχίζει και η Άννα υποστηρίζει στο δικαστήριο ότι ο Δημήτρης δεν υπέγραψε τη μεταφορά των χρημάτων. «Η υπογραφή είναι πλαστή», τους λέει και τους προσκομίζει τα έγγραφα, λέγοντάς τους ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν από τον Ιάσονα. «Γιατί το έκανες;», τον ρωτάει σιγά ο Αλέκος. «Δεν το έκανα εγώ. Εσύ το έκανες», του απαντάει εκείνος αφού τον έχει παγιδεύσει.

Την ίδια στιγμή, η Άννα… διαβάστε τη συνέχεια εδώ.