Το Ναυάγιο 10/6: Της κάνει ψυχολογικό πόλεμο και αναγκάζεται να τον παντρευτεί - Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον χαμένο της γιο

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο 10/6: Της κάνει ψυχολογικό πόλεμο και αναγκάζεται να τον παντρευτεί - Έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον χαμένο της γιο

Άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, θα προβληθεί απόψε το βράδυ, Δευτέρα 10/6! Ένας γάμος ετοιμάζεται, ενώ η Στέλλα αρχίζει να καταλαβαίνει τι έχει συμβεί με το παιδί της. Η Ειρήνη συνεχίζει να ψάχνει τρόπο για να γλιτώσει από τον Ιπποκράτη.

Τι θα δούμε απόψε 10/6 στο Ναυάγιο - Δευτέρα 10/6

O Δημήτρης συνέρχεται σταδιακά από το επεισόδιο που είχε αλλά από την πρώτη στιγμή που ανοίγει τα μάτια του αποφασίζει να καταδώσει τη Μαρία που τον πυροβόλησε. Την απόφασή του μεταφέρει στην Πολυξένη αλλά και τη Λίνα που δεν λείπουν από κοντά του και η τελευταία αρχίζει να αγχώνεται. Καθώς δεν θέλει να υποφέρει άλλο η οικογένεια του ανθρώπου που αγαπά, κάνει μαζί του μια συμφωνία.

«Μπαμπά, δεν θέλω να μιλήσεις για τη Μαρία, ήταν ατύχημα. Υποσχέσου μου πως δεν θα μιλήσεις στην αστυνομία για εκείνη. Είμαι διατεθειμένη να κάνω ό,τι μου πεις. Ο Μάκης δεν θα αντέξει και άλλο χτύπημα. Δεν γίνεται να χάσει και τη μητέρα του τώρα. Και έπειτα η Θοδώρα τι θα γίνει αν η Μαρία μπει στη φυλακή;», του λέει και εκείνος παρόλο που είναι αποφασισμένος να δει την πρώην αγαπημένη του να πληρώνει, τελικά αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τις προθέσεις της κόρης του και της ζητά να παντρευτεί τον Οθωνα. Εκείνη μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, του λέει ότι θα την καμαρώσει νύφη στο πλευρό του Οθωνα Βασιλείου. Ενα χαμόγελο ικανοποίησης σχηματίζεται στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακάκη.

Η Στέλλα συγκλονίζεται όταν ακούει στο ράδιο την είδηση πως στην κλινική που γέννησε γίνονται αγοροπωλησίες βρεφών και το λέει στον Βασίλη. «Σκέψου αυτές τις μάνες που έχασαν τα παιδιά τους χωρίς να υπάρχει λόγος, απλά γιατί έχει στηθεί μια επιχείρηση στις πλάτες τους. Δεν ξέρω τι θα έκανα στη θέση τους, αν δηλαδή ανακάλυπτα πως το παιδί μου μεγαλώνει σε μια άλλη οικογένεια», του λέει και ο Βασίλης την καθησυχάζει. «Λες να έχει συμβεί αυτό στην Ειρήνη; Εκείνη επιμένει πως άκουσε το κλάμα του παιδιού όταν το γέννησε», τονίζει και κοιτάζονται με αμφιβολία.

Στο μεταξύ, η Ειρήνη δείχνει στον Πέτρο το ματωμένο μαντίλι της Ευγενίας που βρήκε κοντά στα πράγματα του Ιπποκράτη και μαζί αναρωτιούνται αν πρέπει να το πάνε στην αστυνομία. «Είναι ο τρόπος για να ξεφύγεις από αυτόν τον άντρα. Πάμε μαζί Ειρήνη, δεν γίνεται άλλο να μη μιλάς για να προστατεύεις τον μικρό Ορφέα. Δεν καταλαβαίνεις ότι κάθε ώρα που μένεις μαζί του κινδυνεύεις;».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Έκτρωση, γάμος, φυλακή και αυτοκτονία - Αυτό είναι το τέλος των 12 ηθοποιών της σειράς

Ωστόσο, το σπίτι του Ιπποκράτη δεν απασχολεί μόνο ο θάνατος της Κλαίρης και η εξαφάνιση της Ευγενίας αλλά και το γράμμα που παίρνει η Δήμητρα από τη Ρωσία. Η γυναίκα μαθαίνει την αλήθεια που της έκρυβε ο λιμενικός, πως ο αδελφός της είναι νεκρός και αποφασίζει να μην του πει τίποτε αλλά να βοηθήσει την Ειρήνη που παλεύει να αποδείξει την ενοχή του Ιπποκράτη για τον θάνατο της Κλαίρης.

Λίγο πριν αρχίσει η δίκη, η Λαμπρινή συνειδητοποιεί ότι έχει έρθει η Σοφούλα από το χωριό για να την παρακολουθήσει. Με φόβο ότι η κοπέλα θα αναγνωρίσει τον γιο της, το λέει στον καπετάν Στελή και εκείνος με τη σειρά του τρέχει να ειδοποιήσει τον Πέτρο, να μην εμφανιστεί στην αίθουσα. «Ως Αντώνης θα έμπαινα εκεί μέσα. Αν με δει και με φωνάξει Πέτρο, η δίκη θα καταστραφεί. Το ίδιο και η υπεράσπιση του Δημοσθένη. Καλύτερα να φύγω, Ειρήνη», λέει στην αγαπημένη του, η οποία μένει μόνη για να υπερασπιστεί τον Μιχάλη που είναι κατηγορούμενος για το ναυάγιο. «Φύγε και μη φοβάσαι τίποτα. Προέχει η ασφάλειά σου. Θα είμαι εγώ στο πλευρό τού Μιχάλη και να είσαι σίγουρος πως δεν θα καταφέρει κανείς να με σταματήσει. Ούτε καν ο Ιπποκράτης», τον καθησυχάζει (δείτε εδώ τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας).