Ψυχοκόρες 10/6: «Δεν θέλω να πατήσεις ξανά εδώ το πόδι σου» - Η μία πουλάει το σώμα της και την άλλη τη δέρνουν για να πεθάνει μαρτυρικά

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες 10/6: «Δεν θέλω να πατήσεις ξανά εδώ το πόδι σου» - Η μία πουλάει το σώμα της και την άλλη τη δέρνουν για να πεθάνει μαρτυρικά

Το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιουνίου στο κανάλι του ΑΝΤ1 παίζουν οι Ψυχοκόρες και στο επεισόδιο που θα προβληθεί αυτή τη φορά θα δούμε τη ζωή της Δεσποινιώς να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Θα αναγκαστεί να γίνει κάποια που δεν είναι.

Τι θα δούμε απόψε 10/6 στις Ψυχοκόρες - Επεισόδιο 42

Ο Τάσος είναι απελπισμένος καθώς ψάχνει τη Δεσποινιώ και δεν μπορεί να τη βρει πουθενά. Τα βήματά του τον οδηγούν ξανά στο σπίτι της Βικτωρίας, η οποία και του επιβεβαιώνει πως έχει πολλές μέρες να τη δει. «Είναι ανάγκη να τη δω. Πρέπει να της μιλήσω», λέει ο ταλαιπωρημένος Τάσος στη γυναίκα που θεωρούσε συνεργάτη του και εκείνη τον διαβεβαιώνει πως θα της μιλήσει αν τη δει ξανά. Στην πραγματικότητα, το κορίτσι είναι στον καναπέ του σπιτιού της και προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από τον πολλαπλό βιασμό που έζησε. Η Βικτωρία τη φροντίζει και της θυμίζει: «Δεν θέλω να ανησυχείς για τίποτα. Είμαι εγώ εδώ για σένα και δεν θα σταματήσω να σε προσέχω μέχρι να σιγουρευτώ πως μπορείς και μόνη σου να φροντίσεις τον εαυτό σου», της λέει και η Δεσποινιώ την αγκαλιάζει με όλη της τη δύναμη.

Ωστόσο, ο Τάσος επιμένει να επισκέπτεται και τον Χρόνη στο μαγαζί και να του ζητά δουλειά, έστω και περιστασιακή, όμως ο τελευταίος τον διώχνει κακήν κακώς από το μαγαζί. «Δεν θέλω να πατήσεις ξανά εδώ το πόδι σου. Θα βρούμε και οι δύο μπελά. Το μαγαζί αυτό έχει τελειώσει για σένα», του ξεκαθαρίζει και τον σπρώχνει μακριά.

Ο συμβολαιογράφος μιλά στους γαμπρούς τού Νάτση για τα σχέδια της Φρόσως, τη στιγμή που η Ευανθία αρχίζει στα κρυφά να αυτοεξυπηρετείται. Η ψυχοκόρη της που όλα τα ανακαλύπτει, δεν θα αργήσει να καταλάβει το μυστικό που κρατά από όλους, ότι βλέπει ξανά. Πιο συγκεκριμένα, σε μια στιγμή που η «Νάτσαινα» θα νομίζει ότι είναι μόνη στο σπίτι και ότι δεν την κοιτάζει κανείς, θα σηκωθεί από την καρέκλα της κουζίνας που η Φρόσω την έχει αφήσει και θα αρχίσει να κάνει δουλειές. Οταν όμως η Ευανθία δει ότι η κοπέλα την παρατηρεί από τη σκάλα του σπιτιού, η Ευανθία θα αναγκαστεί να της πει την αλήθεια αλλά και να περάσει από εξέταση γιατρού, ο οποίος και θα πιστοποιήσει ότι η όρασή της επανήλθε ξανά.

Δείτε επίσης: Γίνεται ιερόδουλη αλλά ο άντρας που θα ζητήσει λίγα λεπτά έρωτα της αλλάζει τη ζωή - Αυτό είναι το λυτρωτικό τέλος της Δεσποινιώς

Πολύ μακριά από την Τρίπολη, στην εξορία όπου βρίσκεται η Βασιλική, τα βασανιστήριά της μοιάζουν να μην έχουν τέλος. Η Χριστίνα δεν σταματά να τη χτυπάει με όλη της τη δύναμη για να μαρτυρήσει αν έχει σκοτώσει τον Αρδίτη, όμως όσο το αρνείται, τόσο οι ανώτεροί της θέλουν να της κάνουν κακό ζητώντας της παράλληλα και τα γράμματα που έχουν κλαπεί από το γραφείο του διοικητή. «Δεν ξέρω τι ζητάτε. Πού να ξέρω εγώ ποιος πήρε τα γράμματα που ζητάτε. Αφήστε με ήσυχη. Ούτε τον Αρδίτη σκότωσα, ούτε έχω πάρει τα γράμματα», τους φωνάζει αλλά δεν την πιστεύει κανείς (δείτε εδώ και τα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας).