Η γη της ελιάς: Νέος έρωτας για τον αστυνόμο Κουράκο - Ανακοινώνεται όμως ένα διαζύγιο με πόνο

Η γυναίκα που θα φτάσει στη Μάνη και θα φέρει τα πάνω κάτω

Η γη της ελιάς: Νέος έρωτας για τον αστυνόμο Κουράκο - Ανακοινώνεται όμως ένα διαζύγιο με πόνο

Οι μέρες πλησιάζουν για τον γάμο της Αθηνάς και του Τζον στην Γη της Ελιάς και όλα είναι σχεδόν έτοιμα, ενώ η κόρη του Τζον, η Νάνσυ, τελικά αποφασίζει να έρθει λίγες μέρες νωρίτερα στη Μάνη, όπως της είχε ζητήσει ο πατέρας της.

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Η Νάνσυ τηλεφωνεί και ανακοινώνει στον πατέρα της ότι έρχεται. Ολοι είναι χαρούμενοι που επιτέλους θα γνωρίσουν από κοντά την αγαπημένη κόρη του Τζον, εκτός από τη Φιλιώ, η οποία έχει αναστατωθεί πολύ με την επερχόμενη άφιξή της, καθώς φοβάται ότι θα μπει σε δεύτερη μοίρα και θα χάσει την αγάπη και το ενδιαφέρον του. Λίγο αργότερα η Νάνσυ, μια πολύ όμορφη κοπέλα, που την υποδύεται η ηθοποιός Βαρβάρα Ντέσκα, καταφθάνει στη Μάνη και στο σπίτι της Αθηνάς όλοι την υποδέχονται με ενθουσιασμό, εκτός φυσικά από τη Φιλιώ, που δείχνει να μη νιώθει άνετα.

Μάλιστα τη χαιρετά σχεδόν τυπικά και ζητάει να ανέβει στο δωμάτιό της. Ο Τζον, από την άλλη, είναι τρελαμένος που έχει κοντά του την κόρη του και δείχνει πολύ περήφανος πατέρας. Μάλιστα θέλει όσο καιρό θα βρίσκεται κοντά του να της δείξει όλη τη Μάνη: «Λοιπόν, τι θα έλεγες να πάμε να σου δείξω τους ελαιώνες; Θα ξετρελαθείς», της προτείνει και πηγαίνουν μαζί στα χωράφια, όπου ο Τζον της μιλάει με πάθος και ενθουσιασμό για τη νέα του δουλειά.

Ο έρωτας μεταξύ Κουράκου και Νάνσυς στη Γη της Ελιάς

Λίγο μετά της προτείνει να κάνουν μια ακόμα βόλτα: «Και μετά τους ελαιώνες θα πάμε στο πιο ωραίο μέρος για καφέ και γαλατόπιτα, στο καφενείο του Πότη», της λέει και αμέσως πηγαίνουν από το καφενείο. Ο Τζον τη συστήνει σε όλους, αλλά η Νάνσυ κολλάει τα μάτια της μόνο πάνω σε έναν κι αυτός είναι ο αστυνόμος. «Νάνσυ, να σου συστήσω από εδώ τον αστυνόμο μας, τον κύριο Κουράκο», της λέει. Εκείνη απλώνει το χέρι και ο Γιώργης τής κάνει μεγάλη εντύπωση, κάτι που δεν το κρύβει.

Αυτή η πρώτη ματιά είναι αρκετή για να καταλάβει η Νάνσυ ότι τον ερωτεύτηκε αμέσως. Οπως θα δούμε, στον φετινό κύκλο δεν θα συμβεί τίποτα ακόμα. Η κοπέλα θα συνεχίσει να τον βλέπει τυχαία, ενώ στον γάμο του πατέρα της θα έχει την ευκαιρία να τον γνωρίσει λίγο καλύτερα. Από τη νέα σεζόν όμως, όλα θα αλλάξουν. Η Νάνσυ δεν θα φύγει για την Αμερική, καθώς δεν μπορεί πλέον να αποχωριστεί τη Μάνη, αλλά και τον Γιώργη με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη.

Δείτε επίσης για την γη της ελιάς: Την ξεφτιλίζει και την χωρίζει - «Μάζεψε τα πράγματα σου και φύγε! Δεν θέλω να σε ξαναδώ»

Γη της Ελιάς Κουράκος

Ο Παρασκευάς γυρίζει στην Ειρήνη

Ο Παρασκευάς απελπίζεται από τη στάση του Δημοσθένη και σκέφτεται να φύγει πραγματικά από τη Μάνη, ενώ η Ειρήνη κλαίει και χτυπιέται. Ο Δημοσθένης όμως έχει πεισμώσει και δεν υποχωρεί με τίποτα, ενώ ο Παρασκευάς παραμένει κρυμμένος στο σπίτι του Λυκούργου και περνάει μαύρες ώρες. Την ίδια στιγμή, η Ασπασία στήνει ένα κόλπο και μαζί με την Ειρήνη τουμπάρουν τον Δημοσθένη κι εκείνος, με τη σειρά του, στέλνει μήνυμα συμφιλίωσης στον Παρασκευά, με σκοπό να γυρίσει στη Μάνη. Ετσι ο Παρασκευάς είναι πλέον «ελεύθερος» να φύγει από το σπίτι του Λυκούργου. Οπως θα δούμε, ο Παρασκευάς γυρίζει στην Ειρήνη, αλλά με όρους που γίνονται αποδεκτοί.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Κουράκος παντρεύεται!

Ο Ισίδωρος βάζει μπρος το διαζύγιο

Ο Μάνος και η Μαρίνα επιστρέφουν στη Μάνη και μένουν άναυδοι με την ανακοίνωση του Ισίδωρου, ότι χώρισε την Αμαλία. Λίγο αργότερα, ο Ισίδωρος ζητάει από τον Λυκούργο να βάλει μπροστά το διαζύγιο με την Αμαλία κι εκείνος καλεί την Αμαλία για να συζητήσουν. Η Αμαλία μόλις το ακούει σοκάρεται και προσπαθεί να κερδίσει χρόνο. Ετσι επιδιώκει να συναντηθεί με τον Ισίδωρο, αλλά εκείνος την αποφεύγει. Ωστόσο, η Αμαλία δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί ξανά να δει τον Ισίδωρο και να του μιλήσει. Ακόμα κι όταν το καταφέρει όμως, θα διαπιστώσει πως τα παιχνίδια εξουσίας που έπαιξε πίσω από την πλάτη του δεν θα έχουν καλή κατάληξη. Κι ενώ ο Λυκούργος ανακοινώνει στην Αμαλία ότι ο Ισίδωρος θέλει διαζύγιο, εκείνη είναι αποφασισμένη να μη φτάσουν μέχρι εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η γη της ελιάς (17/6): «Δεν μένει πια εδώ! Χωρίσαμε» - Ανακοινώνει σε όλους τη λήξη του γάμου του

Η γη της ελιάς (13/6): «Βρες τρύπα να κρυφτείς!» - Την χωρίζει, φεύγει από το σπίτι και απειλεί την γυναίκα που φταίει

Γη της ελιάς: Γάμος, χωρισμός και ντροπή - 7 συγκλονιστικές στιγμές από τα τελευταία επεισόδια της σειράς

Η γη της ελιάς: Το μωρό Ιουλίας και Στάθη αρρωσταίνει - Φεύγει εσπευσμένα για την Αθήνα

Η γη της ελιάς (12/6): Η πλεκτάνη της Αμαλίας αποκαλύπτεται - «Λυπάμαι για τη γυναίκα που επέλεξες στο πλευρό σου»

Η γη της ελιάς (11/6): «Δεν με αγαπάει! Με δούλευε ψιλό γαζί» - Εξαφανίζεται λίγο πριν τον αρραβώνα τους

Γη της Ελιάς: Θα συνεχίσει στον 4ο κύκλο της σειράς του MEGA - Αγαπημένος ηθοποιός επιβεβαίωσε τα ευχάριστα

Γη της ελιάς: «Απαιτώ αυτή να φύγει από το γραφείο σου!» - Ισμήνη και Κωνσταντίνος πλακώνονται για την Σοφία