Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Αμαλίας; Ο Σίμος την πυροβολεί...

Χαμός στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το τραγικό τέλος της Αμαλίας; Ο Σίμος την πυροβολεί...

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο Παράδεισος των Κυριών. Η Αμαλία και ο Ντίνος κάνουν όνειρα για τη νέα τους ζωή, ενώ ο Ρένος τους παρακολουθεί, μαθαίνει το μυστικό τους και πηγαίνει στον Σίμο στη φυλακή και του λέει τα πάντα. Εκείνος εξοργισμένος αποφασίζει να μην τους αφήσει, έστω κι αν χρειαστεί να σκοτώσει.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Ο Σίμος ζητά τη βοήθεια του Ρένου για να σταματήσει τη φυγή της Αμαλίας, αλλά όταν εκείνος του αρνείται, ο Σίμος πιάνει τον φρουρό του κρατητηρίου: «Θα σου δώσω ένα εκατομμύριο δραχμές για να με βοηθήσεις να βγω από εδώ», του προτείνει. Την ίδια στιγμή, ο Σίμος καταλαβαίνει ότι η Μιράντα γνωρίζει για την Αμαλία και τον Ντίνο, της μιλάει άσχημα, εκείνη τον χαστουκίζει, ενώ λίγο αργότερα η Αμαλία μαθαίνει ότι η Μιράντα θα έβλεπε τον Σίμο και προβληματίζεται: «Γιατί να μου το κρύψει;», αναρωτιέται στον Ντίνο.

Λίγο αργότερα η Αμαλία βλέπει τη μητέρα της σε άσχημη κατάσταση, αλλά η Μιράντα της λέει ότι είναι έτσι για τη Ματούλα και δεν της αναφέρει καθόλου τον Σίμο, προβληματίζοντας κι άλλο την Αμαλία. Η Αμαλία φέρνει μόνη την κουβέντα προς τα εκεί λέγοντας: «Λέω να πάω να δω τον Σίμο» και η Μιράντα προσπαθεί να την αποτρέψει, ενώ λέει στον Ντίνο: «Πρέπει να πείσουμε την Αμαλία να μην πάει στον Σίμο γιατί θα της αποκαλύψει ότι ξέρει πως θα φύγετε μαζί», ενώ βλέποντάς τον αμήχανο, η Μιράντα του λέει: «Ντίνο, πάρε την Αμαλία και φύγετε νωρίτερα, για να μη μάθει ποτέ ότι γνωρίζω τα πάντα».

Δείτε επίσης για τον Παράδεισο των Κυριών: «Φοβάμαι πως είμαι έγκυος» - Παίρνει διαζύγιο και φεύγει για πάντα με άλλον άντρα

Ο πυροβολισμός που θα φέρει τα πάνω κάτω στον Παράδεισο των Κυριών

Στο μεταξύ, ο Αποστόλης πείθει τον Πάρη ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει να μιλήσει στην Αμαλία για το θέμα του παιδιού και της Γεωργίας, ενώ ο Ντίνος πηγαίνει στο σπίτι της Αμαλίας και την πείθει να μην πάει να δει τον Σίμο. Παράλληλα και ο Πάρης πηγαίνει και βρίσκει την Αμαλία στο σπίτι της, αλλά εκείνη του κλείνει την πόρτα και δεν δέχεται να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, ο φρουρός λέει στον Σίμο: «Δέχομαι, θα σε βοηθήσω να βγεις από το κρατητήριο, αλλά μόνο για μερικές ώρες».

Στο μεταξύ, ο Ρένος πηγαίνει στην Αμαλία για να της πει ότι ο Σίμος ξέρει ότι θα το σκάσει με τον Ντίνο, αλλά τελικά δειλιάζει και φεύγει. Παράλληλα, ο Μεμάς λέει στον Πάρη ότι είδε τη μητέρα του να συνομιλεί με τον Ντίνο και ο Πάρης κινητοποιείται άμεσα να μάθει τον λόγο. Ο Ντίνος είναι έτοιμος να φύγει κρυφά μόνος του στην Αμερική και αφήνει δύο γράμματα στο συρτάρι του και το ένα είναι για την Αμαλία.

Ομως η Μιράντα υποψιάζεται τη συμπεριφορά του, ψάχνει στο γραφείο του, παίρνει το γράμμα που προορίζεται για την Αμαλία και τρέχει να της το δώσε: «Τρέξε να βρεις τον Ντίνο πριν φύγει και ζήσετε ευτυχισμένοι κοριτσάκι μυ, όπως το είχατε σχεδιάσει», την προτρέπει και η Αμαλία ντρέπεται τη μητέρα της και μετά από πολλή πίεση πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου.

Δείτε επίσης: Διπλός γάμος στον Παράδεισο των κυριών - Φωτογραφίες με τα κατάλευκα νυφικά και τους γαμπρούς στην εκκλησία

Την ίδια στιγμή όμως, ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι και αναζητά μαινόμενος την Αμαλία. Δεν τη βρίσκει, φεύγει και πηγαίνει κι αυτός στο σπίτι του Ντίνου, την ώρα που έχει φτάσει και ο Πάρης. Εξω από το σπίτι του Ντίνου ο Σίμος βγάζει όπλο για να σκοτώσει την Αμαλία, αλλά τελευταία στιγμή μπαίνει μπροστά ο Πάρης και μπροστά στα μάτια της Αμαλίας ο Σίμος τον πυροβολεί. Ο Πάρης τρώει την σφαίρα που προοριζόταν για την Αμαλία και αιμόφυρτος μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Παράδεισος Κυριών Αμαλία