Ο παράδεισος των κυριών: «Φοβάμαι πως είμαι έγκυος» - Παίρνει διαζύγιο και φεύγει για πάντα με άλλον άντρα

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών: «Φοβάμαι πως είμαι έγκυος» - Παίρνει διαζύγιο και φεύγει για πάντα με άλλον άντρα

Μην χάσετε στα νέα επεισόδια της σειράς Ο παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία είναι έγκυος και με τον Πάρη καταφέρνουν να είναι και πάλι μαζί. Την ίδια ώρα, ο Ντίνος με την Αμαλία βγάζουν εισιτήρια για να φύγουν κρυφά στη Βαρκελώνη, κάτι που ανακαλύπτει η Μιράντα τελευταία στιγμή. Χωρίζει από τον Σίμο και φεύγει μακριά με τον άντρα που αγαπάει πραγματικά...

Αναλυτικά τα νέα επεισόδια της σειράς Παράδεισος των κυριών στον ALPHA

Δευτέρα 10/6 Επεισόδιο 157

Ο Βύρωνας ζητά την άδεια από τη Σύρμω να κάνει κι επίσημα πρόταση γάμου στη Ζαχαρούλα, ενώ η Αμαλία και ο Ντίνος δυσκολεύονται να κρύψουν τον έρωτά τους, ειδικά μετά την απόφαση του Ντίνου να φύγουν μαζί. Η Ειρήνη και η Ζηνοβία τους κοιτάνε καχύποπτα. Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος απειλεί τη Ματούλα: «Αν ξανακάνεις βλακεία, η κόρη σου θα γίνει σαν κι εσένα», της λέει.

Η Βικτώρια αναφέρει στην αστυνομία τον Σίμο ως ηθικό αυτουργό για τη φωτιά στον «Παράδεισο», με τη δικαιολογία ότι είχε προσωπική διαμάχη με τον Ντίνο: «Πίστευε ότι αυτός ήταν το παιδί που τον έριξε από τη σκάλα στο ορφανοτροφείο μικρός», ισχυρίζεται. Την ίδια στιγμή, η Μιράντα μοιράζεται με την Αμαλία τις ανησυχίες τις δικές της και του Χριστόφορου για τον Σίμο και εκείνη της ανακοινώνει: «Με τον Σίμο θα χωρίσω».

Ο Ντίνος, μετά από προτροπή του Μάρκου, αποφασίζει να πουλήσει τα περιουσιακά του στοιχεία στον Πάρη, αλλά ο Πάρης δέχεται μόνο το Ολύμπια. Ωστόσο, η Ολγα τον προτρέπει να το σκεφτεί: «Σκέψου ότι ο “Παράδεισος” ήταν το πρώτο μας ακίνητο». Την ίδια ώρα, η Αμαλία λέει και στον πατέρα της ότι χωρίζει τον Σίμο κι εκείνος συμφωνεί και τη συμβουλεύει να επικοινωνήσει με τον αστυνόμο Γιαμαλή για τη Ματούλα. Παράλληλα, ο Αποστόλης συμβουλεύει τον Φώτη να κάνει υπομονή με την Πολυξένη, ενώ ο Μάρκος προτείνει στην Πιπίτσα να κάνουν μια νέα αρχή.

Στο μεταξύ, η Αμαλία στέλνει την αστυνομία στο σπίτι του Χρήστου και η Στέλλα λέει στη Ματούλα: «Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσουμε από αυτόν είναι να τον σκοτώσουμε». Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Γεωργία εξομολογείται στη Μάγια: «Φοβάμαι πως είμαι έγκυος» και εκείνη τη συμβουλεύει: «Γεωργία μου, να σιγουρευτείς πρώτα πριν αρχίσεις να στενοχωριέσαι». Τελικά η Γεωργία επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της και αμέσως το ανακοινώνει στον Πάρη.

Παράλληλα, ο Χρήστος επισκέπτεται τον Σίμο: «Η Βικτώρια σε πρόδωσε, να το ξέρεις», του λέει και έρχονται στα χέρια. Στο ζαχαροπλαστείο ανακοινώσουν τα ευχάριστα ότι ο Μεμάς με τη Δάφνη θα παντρευτούν την ίδια μέρα με τον Βύρωνα και τη Ζαχαρούλα, ενώ αντίθετα η Πολυξένη αρνείται στην Φώτη οποιαδήποτε σχέση: «Δεν μπορώ να σε δω καν σαν φίλο. Λυπάμαι αλλά θα φύγω. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου», του ξεκαθαρίζει.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Αμαλία & Ντίνος το "σκάνε", ο Ρένος κάνει σχέση με τον Στέφανο

Τετάρτη 12/6 Επεισόδιο 158

Ο Πάρης, περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ, διεκδικεί το δικαίωμά του να ζήσει με τη γυναίκα του και να φτιάξουν την οικογένειά τους. Ετσι απευθύνεται στον δικηγόρο του, αλλά επισκέπτεται και τον ίδιο τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο, και πάλι όμως τσακώνονται άσχημα. Η Γεωργία από την άλλη συγκινεί τη Μιράντα, που φαίνεται διατεθειμένη να μιλήσει στον Χριστόφορο για να κάνει στην άκρη και να επιτρέψει στη Γεωργία, τον Πάρη και τα παιδιά τους να ζήσουν μαζί.

Την ίδια στιγμή, η Στέλλα βρίσκει το πιστόλι του Χρήστου και ετοιμάζεται να τον σκοτώσει. Παράλληλα, η Αμαλία επισκέπτεται τον Σίμο στο κρατητήριο και του επιβεβαιώνει ότι θέλει να χωρίσουν, ενώ ήδη με τον Ντίνο έχουν δρομολογήσει σχέδιο για να φύγουν κρυφά.

Στο μεταξύ, η Αμαλία λέει στη Μιράντα: «Δεν θα ήθελα να αφήσεις τη δουλειά σου στον “Παράδεισο”, γιατί τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Αφού χωρίζω με τον Σίμο, προτιμώ να ταξιδέψω για λίγο καιρό μόνη μου», ενώ ο Ντίνος εκμυστηρεύεται στον Βύρωνα: «Αποφάσισα να πουλήσω το κτίριο του “Παραδείσου”, όχι όμως και την επιχείρηση και να εξαφανιστώ με την Αμαλία».

Την ίδια ώρα, ο Λεβί αποφασίζει να επιστρέψει στη χώρα του, ενώ ο Σωτήρης παρεξηγεί την σχέση του με την Ολγα. Λίγο αργότερα ο Χρήστος ενημερώνει τη Στέλλα και τη Ματούλα: «Θα έρθει να σας δει η Μιράντα. Κανονίστε να είστε φρόνιμες».

Πέμπτη 13/6 Επεισόδιο 159

Η Στέλλα επιμένει ότι πρέπει να σκοτώσει τον Χρήστο και η Ματούλα της ξεκαθαρίζει: «Δεν πρόκειται να σε αφήσω να γίνεις φόνισσα. Να γράψουμε ένα γράμμα και να το δώσουμε κρυφά στη Μιράντα της προτείνει.

Ο Μάρκος, έξαλλος με τον Στέφανο, του λέει: «Δεν πρόκειται να δεχτώ τον Ρένο στο σπίτι μου σαν σύντροφό σου», ενώ η Γεωργία μέσα στον καβγά φωνάζει απελπισμένη πως είναι έγκυος και όλοι παθαίνουν σοκ.

Παράλληλα, ο Ντίνος και η Αμαλία αποφασίζουν να πάνε στην Ισπανία, ενώ η Μιράντα λέει στον Χριστόφορο: «Η Γεωργία είναι έγκυος, πρέπει να της επιτρέψεις να ζήσει με τον Πάρη και να κρατήσεις στενή επικοινωνία με το παιδί για να βλέπεις ότι είναι καλά. Επίσης, η Αμαλία θέλει να φύγει μόνη της ταξίδι, χωρίς να πάμε μαζί της». Την ίδια ώρα, η Ολγα λέει στον Λεβί πως ο Σίμος είναι στη φυλακή κι εκείνος αποφασίζει να τον επισκεφθεί.

Η Πιπίτσα καταφέρνει να πείσει τον Μάρκο να αλλάξει γνώμη και να δεχτεί τη σχέση του Στέφανου με τον Ρένο, ενώ ο Ντίνος τηλεφωνεί και κλείνει εισιτήρια για τη Βαρκελώνη στις 12 Ιουνίου και παράλληλα κάνει τα συμβόλαια για την πώληση του «Παραδείσου». Μάλιστα η Μιράντα ανακοινώνει σε όλους πως τελικά δεν θα φύγει από τον «Παράδεισο», ενώ η Ειρήνη λέει στον Ντίνο πως ο πατέρας του τη δέχτηκε πίσω.

Στο μεταξύ τα παιδιά της Σύρμως τής λένε: «Αφού εμείς θα παντρευτούμε, να κάνεις κι εσύ τη ζωή σου με τον Θωμά». Ετσι η Σύρμω λέει αμέσως στον Θωμά: «Αϊντε, Θωμά, μπορούμε να βάλουμε κι εμείς κουλούρα» και ο Θωμάς πετάει από τη χαρά του.

Η Ματούλα προσπαθεί να δώσει στην Αμαλία, κρυφά, το γράμμα που έχουν γράψει, αλλά ο Χρήστος το βλέπει, ενώ ο Λεβί επισκέπτεται τον Σίμο και μάταια ο τελευταίος προσπαθεί να τον φέρει πίσω αφού βλέπει τη φωτογραφία που του έστειλε η Δωροθέα.

Παρασκευή 14/6 Επεισόδιο 160

Παράλληλα, η Ειρήνη ανακοινώνει στον Ντίνο ότι γυρνάει στον πατέρα του και τον συμβουλεύει: «Αγόρι μου, να ακούσεις την καρδιά σου». Ο Αποστόλης φέρνει το διαζύγιο στην Ολγα και μαθαίνει ότι αγόρασαν πίσω το σπίτι από τον Σίμο και ότι η Γεωργία είναι έγκυος.

Η Αμαλία πηγαίνει να δει τη Βικτώρια που της «εξομολογείται» ότι πίσω απ’ όλα ήταν ο Σίμος, ενώ ο Μάρκος ζητάει συγγνώμη από τον Στέφανο για την αντίδρασή του προς τον Ρένο. Παράλληλα, ο Σίμος ζητάει από τον Ρένο να μάθει τη διεύθυνση του Λεβί και να του στείλει τη φωτογραφία.

Ο Ρένος πηγαίνει πρώτα στην Ολγα και παίρνει τη διεύθυνση του Λεβί, ενώ ο Ντίνος συναντά την Αμαλία, η οποία είναι στενοχωρημένη γι’ αυτό που έμαθε από τη θεία της για τον Σίμο, ενώ ο Ρένος τους παρακολουθεί από μακριά. Τέλος, έρχονται τα εισιτήρια του Ντίνου και η Μιράντα βλέπει ότι έχουν τα ονόματα του Ντίνου και της Αμαλίας.