Έρωτας Φυγάς 7/6: «Ποιος χαίρεται να ακούει ότι είναι προικοθήρας;» - Της "αστράφτει" μία και ξεκινάει μεγάλος τσακωμός στο σπίτι τους

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έρωτας Φυγάς 7/6: «Ποιος χαίρεται να ακούει ότι είναι προικοθήρας;» - Της

Απόψε, Παρασκευή 7 Ιουνίου, θα προβληθεί νέο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, Έρωτας Φυγάς, και σε αυτό την ώρα που στο αρχοντικό του Δεμερτζή ετοιμάζουν τραπέζι στους γονείς του Νικόλα, στο σπίτι στην Κηφισιά το κλίμα δεν είναι καλό.

Τι θα δούμε απόψε 7/6 στον Έρωτα Φυγά - Επεισόδιο 105

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο Κιάρι. Το σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή ανοίγει τις πόρτες του στην οικογένεια του Νικόλα παραθέτοντας ένα πλούσιο δείπνο πριν το μεγάλο γεγονός του γάμου. «Εχω πολύ άγχος», λέει η Ρηνιώ, αλλά η Αλεξάνδρα και η Γεωργία την καθησυχάζουν και την πειράζουν: «Ηρέμησε. Ο Νικόλας σε αγαπάει διαφορετικά δεν κάνατε τώρα τόσες ετοιμασίες. Ελα τώρα γιατί πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια. Εχουμε καλεσμένους». Ωστόσο όταν έρθουν τα συμπεθέρια, το τραπέζωμα δεν θα εκτιμηθεί όπως πρέπει από τη μητέρα του γαμπρού, η οποία θέλει ο γιος της να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη και ζωή στην Αυστραλία. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και οι δύο μελλόνυμφοι δεν δείχνουν να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Και στο σπίτι της Κηφισιάς το κλίμα δεν είναι καλό αφού επικρατεί μεγάλη ένταση. Η Αννα πληγώνει βαθιά τα αισθήματα του Θύμιου που της εκφράζει τον έρωτά του. «Πώς φαντάστηκες ότι εμείς οι δύο θα μπορούσαμε να έχουμε κάτι. Κακώς σκέφτηκες κάτι τέτοιο», του λέει, ενώ η Μαργέτα ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά σε σχέση με την ασθένειά της. Η γυναίκα μέρα με την μέρα νιώθει να καταβάλλεται όλο και περισσότερο, κάτι το οποίο δεν λέει σε κανέναν για να μην προκαλέσει αναστάτωση. Την ίδια στιγμή ο Νάσος και ο Μελέτης βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Ελπίδας, το οποίο, όμως, δεν θα αργήσει να πολιορκηθεί από αδιάκριτα βλέμματα. Και απ’ ό,τι φαίνεται, μάλλον δεν θα είναι η μόνη κρυψώνα που κινδυνεύει να αποκαλυφθεί αφού υπάρχει κι εκείνη της Κηφισιάς.

Δείτε επίσης: Νεκροί όλοι στο τελευταίο επεισόδιο; - Το τέλος γράφεται με έναν ματωμένο γάμο