Η γη της ελιάς 7/6: «Θα φύγω από τη Μάνη και θα σε χωρίσω» - Της κάνει μήνυση, πηγαίνει στο τμήμα και συναντάει τον έρωτα της

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς 7/6: «Θα φύγω από τη Μάνη και θα σε χωρίσω» - Της κάνει μήνυση, πηγαίνει στο τμήμα και συναντάει τον έρωτα της

Το βράδυ της Παρασκευής 7 Ιουνίου κλείνει μία ακόμη εβδομάδα για την Γη της Ελιάς στο κανάλι του MEGA και το τέλος αυτό δεν θα είναι πολύ ευχάριστο, αφού έχει δημιουργηθεί τεράστια ανησυχία για την υγεία της Ισμήνης, την ώρα που η Αριάδνη "πενθεί" την σχέση της με τον Χρήστο.

Τι θα δούμε απόψε 7/6 στη Γη της Ελιάς - Επεισόδιο 178

Η αντισυμβατική συγκατοίκηση του Λυκούργου με τον Παρασκευά ξεκινά με κάποια προβλήματα αλλά και με κωμικές στιγμές. Παράλληλα, η Ειρήνη ψάχνει τον Παρασκευά και είναι πολύ ταραγμένη που την παράτησε εν μία νυκτί. Την ίδια ώρα μία κατάθεση ρίχνει φως στην υπόθεση της δολοφονίας στο βουνό και ο Κουράκος καλεί τον Δημοσθένη στο τμήμα, καθώς εμπλέκεται και το όνομά του. Στο μεταξύ η Αριάδνη βυθίζεται όλο και περισσότερο στη στεναχώρια της, αφού της είναι αδύνατο να δεχθεί ότι δεν μπορεί να είναι μαζί με τον Χρήστο.

Την ίδια στιγμή ο Λυκούργος μπαίνει στο ιατρείο της Αφροδίτης την ώρα που παίρνει αίμα από την Ισμήνη: «Τι συμβαίνει; Γιατί κάνεις εξετάσεις αίματος;», ρωτάει την Ισμήνη καθώς ανησυχεί για την υγεία της κόρης του. Στο μεταξύ ο Κωνσταντίνος ψάχνει γραμματέα και καλεί στο γραφείο του μια υποψήφια κοπέλα ονόματι, Σοφία, ενώ η Αμαλία ζητάει συνάντηση από την Αθηνά: «Εμείς οι δύο πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή κουβέντα και άμεσα» της λέει και οι δύο γυναίκες φροντίζουν να πάρουν τα μέτρα τους πριν ανοίξουν τα χαρτιά τους.

Δείτε επίσης: «Απαιτώ αυτή να φύγει από το γραφείο σου!» - Ισμήνη και Κωνσταντίνος πλακώνονται για την Σοφία

Παράλληλα η Κούλα εξαπολύει έντονη επίθεση στη Χρυσούλα: «Φύγε και μην ξαναπατήσεις, δεν μου κάνει η αύρα σου. Είσαι σκοτεινή και μόνο κακό προκαλείς», της λέει και αρνείται να την εξυπηρετήσει στο μαγαζί. Στη συνέχεια, όμως η Χρυσούλα καταθέτει μήνυση και η Κούλα οδηγείται στο τμήμα όπου συναντάει τον καρμικό της έρωτα τον Κουράκο.

Δείτε επίσης: «Εσύ φταις! Θα σε καταστρέψω!» - Την χωρίζει και την πετάει στο δρόμο