Ο πρώτος από εμάς (6/6): Νεκρός ο Άλκης στο φινάλε - Πεθαίνει βλέποντας το παιδί του

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (6/6): Νεκρός ο Άλκης στο φινάλε - Πεθαίνει βλέποντας το παιδί του

Σήμερα Πέμπτη 6/6 η σειρά Ο πρώτος από εμάς ολοκληρώνεται με το μεγάλο φινάλε. Η δραματική κομεντί, ήταν μία ωδή στη φιλία, στην αγάπη, στις σχέσεις, στα σημαντικά της ζωής, στους στόχους και στα όνειρα, τα οποία δεν εκπληρώθηκαν ποτέ, αλλά και σε αυτά που δεν προσπαθήσαμε.

Ένα βράδυ οι έξι φίλοι βγαίνουν και κατά τη διάρκεια της της νυχτερινής εξόδου, ο ένας καταρρέει. Ο Άλκης πέφτει μπροστά στους φίλους του και οδηγείται στο νοσοκομείο. Εκεί θα διαπιστώσει, πως είναι άρρωστος και θα πρέπει να ανέβει τη δική του ανηφόρα. Στο πλευρό του είχε δίπλα του τους φίλους του που τον στήριζαν συνεχώς.

Η ιστορία όμως αυτή φτάνει στο τέλος της. Το τελευταίο επεισόδιο μας δείχνει την Κάτια να παρουσιάζει μπροστά σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα το βιβλίο της, που γράφει για την ιστορία της φιλίας τους και την ζωή του Άλκη. Ένας όμως λείπει... Ο Άλκης που βρίσκεται σπίτι και ετοιμάζεται να πάει στην παρουσίαση, θα έχει ακόμα ένα επεισόδιο. Αυτή την φορά θα είναι εντελώς μόνος του, έχοντας δίπλα του το μωρό στο καρότσι.

Ο Άλκης λοιπόν - όπως όλα δείχνουν - αφήνει την τελευταία του πνοή δίπλα στο μωρό του.

Οι εξελίξεις του τελευταίου επεισοδίου της σειράς Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 60 (τελευταίο).

Η Κάτια είναι αγχωμένη γιατί σήμερα είναι η παρουσίαση του βιβλίου της. Η Έλενα δεν ξέρει πως να αντιδράσει όταν η Σμαράγδα της ανακοινώνει πως θα φύγει ταξίδι με έναν άντρα 30 χρόνια μικρότερό της. Η Μελίνα έχει κάποιες προεφηβικές εκρήξεις στο σχολείο και ο Νικόλας καλείται να βρει λύση για να μην συνεχιστεί η άσχημη συμπεριφορά της. Ο Άλκης μένει μόνος του στο σπίτι με το μωρό και δεν προλαβαίνει να πάει στην παρουσίαση... Όλοι ανησυχούν πως έχει συμβεί το χειρότερο...

Δείτε επίσης: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"