Maestro: Δύο λαμπεροί ηθοποιοί «εισβάλλουν» ως guest – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Νίκος Ψαρράς και Λένα Παπαληγούρα σε δύο ξεχωριστούς ρόλους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Maestro: Δύο λαμπεροί ηθοποιοί «εισβάλλουν» ως guest – Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Μεγάλη επιτυχία σημειώνει ο δεύτερος κύκλος της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro. Ο δημιουργός «ανακατεύει την τράπουλα» στο τέταρτο επεισόδιο, με τίτλο Toxic, με δύο αναγνωρισμένους ηθοποιούς στο θέατρο και στην τηλεόραση να κάνουν μία guest εμφάνιση απόψε (Πέμπτη 6/6). Ο λόγος για τον Νίκο Ψαρρά και τη Λένα Παπαληγούρα.

Συγκεκριμένα η Λένα Παπαληγούρα υποδύεται την αδερφή του Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης). Σε εκείνη προσφεύγει ο Μιχάλης πνιγμένος από τις ενοχές για τον φόνο του Χαράλαμπου, του οποίου υπήρξε μάρτυρας. Ο Νίκος Ψαρράς υποδύεται τον δικηγόρο της Αλεξάνδρας (Στεφανία Γουλιώτη), που έχει φέρει το παιδί του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) στη ζωή.

Λένα Παπαληγούρα

Θυμίζουμε ότι τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα για την Στεφανία Γουλιώτη. Δείτε εδώ πώς την αποχαιρέτησε ο δημιουργός του Maestro.

Τι θα δούμε στο 4ο Επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του Maestro

Τίτλος: «TOXIC»

Οι αρχές εντοπίζουν το πτώμα του Χαράλαμπου στο τέταρτο επεισόδιο του «Maestro», την Πέμπτη 6 Ιουνίου, στις 22:40 στο MEGA. Παλεύοντας να ξεφύγουν από τις ενοχές, οι ήρωες της σειράς που υπογράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφήνονται σε τοξικές σχέσεις και επαναλαμβάνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Σπύρος τραυματισμένος από τον χωρισμό του με τον Αντώνη, βρίσκει παρηγοριά στη Γιάννα η οποία του προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι θα είναι ευτυχισμένος. Η τοξική σχέση που φτιάχνει μαζί της, δεν διαφέρει και πολύ από την τοξικότητα εκείνης του Θάνου και της Κλέλιας ή του Ορέστη με την Αλεξάνδρα. Ο φόβος όλων των ηρώων τους κάνει να χτίζουν σχέσεις τοξικές που σύντομα όμως θα τους αρρωστήσουν.

Χριστόφορος Παπακαλιάτης Στεφανία Γουλιώτη

Ο Σπύρος προσπαθεί να χτίσει μια νέα ζωή στο νησί και κρυφά από την Μαρία, δέχεται την πρόταση του Φάνη να συνεχίσει την δουλειά που κάποτε έκανε ο πατέρας του. Ο φόβος του ότι σύντομα το πτώμα του πατέρα του θα βρεθεί, επιβεβαιώνεται.

Δείτε το trailer:

Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη

Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος

Σενάριο - Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides

Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions

Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA 2023-2024