Ψυχοκόρες (6/6): Κλειδώνουν την Βασιλική σε σιδερένιο κλουβί γεμάτο ζωύφια - «Να εύχεσαι να χάσεις το παιδί σου»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (6/6): Κλειδώνουν την Βασιλική σε σιδερένιο κλουβί γεμάτο ζωύφια - «Να εύχεσαι να χάσεις το παιδί σου»

Στις Ψυχοκόρες απόψε 6/6 η Βασιλική θα περάσει από πολλά βασανιστήρια, μέχρι που θα την κλειδώσουν σε κλουβί μέσα στο σκοτάδι και που θα είναι γεμάτο ζωϋφια. Την ίδια ώρα, η Δεσποινιώ δέχεται βιασμό...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 41

Το ίδιο βράδυ, στα καλλιστεία, η Δεσποινιώ λαμβάνει τη δεύτερη θέση και ο Τάσος από τη φυλακή ζητά να μάθει τα νέα της. Κανείς όμως δεν του δίνει σημασία. Εκείνη παράλληλα, δεν σταματά να τον ψάχνει ανάμεσα στο πλήθος και να τον ζητά στη Βικτωρία και τον Χρόνη που δεν ξέρει πλέον τι εξήγηση να της δώσει. Οι επίδοξοι πελάτες ζητούν να της μιλήσουν και να την κεράσουν ένα ποτό, με αποτέλεσμα να μεθύσει και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση να βρεθεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου όπου και θα βιαστεί κατ' εξακολούθηση.

Δείτε επίσης: Η Δεσποινιώ με σύφιλη - Κάνει έρωτα με τον Κοτρώτση!

Οταν την επόμενη μέρα ξυπνήσει και συνειδητοποιήσει τι της έχει συμβεί, αποφασίζει να πάει στην αστυνομία όμως εκεί δεν την πιστεύει κανείς. «Τα ξέρουμε κάτι κορίτσια σαν και του λόγου σου. Που παρασύρουν τους άνδρες και μετά ζητάνε και τα ρέστα από πάνω», της λένε μεταξύ άλλων και εκείνη καθώς βλέπει πως δεν μπορεί να αποδείξει αυτό που της συνέβη, πηγαίνει στο σπίτι της Βικτωρίας και με κλάματα πέφτει στην αγκαλιά της. «Καλό μου κορίτσι. Ποιοι αλήτες στο έκαναν αυτό;», τη ρωτά αλλά η Δεσποινιώ παραδέχεται πως δεν θυμάται τίποτα από την νύχτα που προηγήθηκε.

Παράλληλα, ο Τάσος βγαίνει από τη φυλακή και ξεκινά να την ψάχνει. Φτάνει και εκείνος στο σπίτι της Βικτωρίας αλλά η γυναίκα του δίνει λίγα λεφτά για να φύγει τονίζοντας του πως δεν έχει δει την Δεσποινιώ. «Το κορίτσι αυτό μου χρωστάει χρήματα. Χάλασα μια περιουσία για τα φορέματα της και την εμφάνιση της γενικότερα. Και δες πως μου το ξεπλήρωσε. Δεν είναι τελικά να εμπιστεύεσαι τα κορίτσια στις μέρες μας», του λέει. Η Μάγια είναι πλέον μέλος της Βουλής και ο Ερμής έχει βυθιστεί στα χρέη με τον Χρόνη να τον πιέζει.

Κι ενώ η οικογένεια Αρδίτη προσπαθεί να καλύψει τις πληγές της, στην οικία Κοτρώτση έχουν χαρές αφού ο Σώτος είναι ξανά γερός, δυνατός και στέκεται στα πόδια του. Ολα αυτά όμως με τη βοήθεια της Αννας που έχει αρχίσει να καλοβλέπει ο Κοσμάς. «Θα ήθελα να κάτσεις μαζί μας στο τραπέζι. Βοήθησες τον γιο μας να σταθεί ξανά στα πόδια του και αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω. Δεν είναι δυνατόν να μην σε θεωρούμε μέλος της οικογένειας μας», της λέει ο τελευταίος και η Νέλλα συμφωνεί απόλυτα. Ο καινούριος αστυνόμος της Τρίπολης, μετά από τις καταγγελίες του Οδυσσέα και του Στράτου για τις κινήσεις της Φρόσως και τις πρωτοβουλίες που παίρνει στην περιουσία του Ηλία Νάτση, αποφασίζει να την καλέσει για μια κουβέντα. Οι δυο τους όμως θα κάνουν μια μυστική συμφωνία που θα βολέψει και τις δυο πλευρές.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Οι 10 συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το φινάλε