Σασμός (6/6): Ο Χρήστος κάνει πρόταση γάμου στη Στέλλα με το λάθος τρόπο - Τον βρίζει και φεύγει από το σπίτι του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (6/6): Ο Χρήστος κάνει πρόταση γάμου στη Στέλλα με το λάθος τρόπο - Τον βρίζει και φεύγει από το σπίτι του

Απόψε 6/6 στον Σασμό ο Χρήστος κάνει πρόταση γάμου στην Στέλλα, ωστόσο τσακώνονται και φεύγει από το σπίτι του, ενώ από την άλλη η ημέρα της γέννα της Βασιλικής φτάνει σιγά σιγά και ο φόβος όλο και μεγαλώνει για την ζωή τη ίδιας αλλά και του παιδιού της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Eπεισόδιο 136.

Δύο μήνες έχουν περάσει, και μία φαινομενική ηρεμία πλανάται πάνω από την Άνω Ποριά. Η αστυνομία εξακολουθεί να φυλάει την οικογένεια των Σταματακηδων, και οι Μουντάκηδες μοιάζουν να έχουν λουφάξει. Η Θοδώρα βλέπει την εγκυμοσύνη της να προχωρά ομαλά, ενώ έχει ελπίδες ότι θα πάρει και το μωράκι από την Πρόνοια, μετά την κουβέντα που είχε με τους βιολογικούς του γονείς. Η Βασιλική, που σιγά σιγά μπαίνει στο μήνα της, εξακολουθεί να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ ο Μαθιός στενοχωριέται όλο και περισσότερο, καθώς η μέρα παράδοσής του στις Αρχές πλησιάζει. Η Μαρίνα δείχνει να ξεπερνά σιγά σιγά τον εφιάλτη που έζησε, και ο Μανόλης κάνει σχέδια για το μέλλον του.

Δείτε επίσης: «Τόσο πολύ άλλαξα, Καλλιόπη;» - Ο τρόμος "χτυπά" την πόρτα της καπετάνισσας! Η επιστροφή που φέρνει τα πάνω κάτω

Τι θα δούμε την Δευτέρα 10/6 και την Τρίτη 11/6

Επεισόδιο 137 + Επεισόδιο 13

Η επιστροφή της Σάντρας έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά στο χωριό. Παράλληλα, η απόφαση του εισαγγελέα να αποσύρει τη φύλαξη από τους Σταματάκηδες κινητοποιεί και πάλι τους εχθρούς τους, που προετοιμάζουν μεθοδικά την εκδίκησή τους.

Η Στέλλα αντιδρά με απρόσμενο τρόπο στην πρόταση γάμου του Χρήστου. Το συμβούλιο στο σπίτι των Σταματάκηδων καταλήγει σε σημαντικές αποφάσεις, για την από κοινού αντιμετώπιση του κινδύνου που αποτελούν οι Μουντάκηδες. Δεν γνωρίζουν, ωστόσο, ότι ο εχθρός είναι άριστα ενημερωμένος και ετοιμάζει το ανελέητο χτύπημά του. Η Αργυρώ και η Βασιλική αγωνιούν για την τύχη του Μαθιού και του Αστέρη, σε ένα ενδεχόμενο ξέσπασμα βίας στην Άνω Ποριά. Ο Τηλέμαχος μετακομίζει στου Παύλου, και μαζί με τον Βαγγέλη συνασπίζονται απέναντι στην επικείμενη απειλή. Τα σύννεφα συγκεντρώνονται όλο και περισσότερο πάνω από το χωριό, και οι εχθροπραξίες δε θα αργήσουν να ξεκινήσουν.