Ο Παράδεισος των κυριών (6/6): Ένα ζευγάρι παντρεύεται και ένα χωρίζει - «Κύριε Πολύζο συλλαμβάνεστε»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών (6/6): Ένα ζευγάρι παντρεύεται και ένα χωρίζει - «Κύριε Πολύζο συλλαμβάνεστε»

Όπως είδαμε στον Παράδεισο των κυριών, ο Βύρωνας, έχει ανακοινώσει στον Ντίνο και τον Μάρκο, πως ο Σίμος πούλησε το μερίδιό του από το «Ολύμπια» στον Πάρη και έχουν μείνει άναυδοι. Την ίδια ώρα γίνεται μια πρόταση γάμου, ενώ ο Σίμος λίγο αργότερα συλλαμβάνεται.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 156

Λίγο αργότερα η Αμαλία, μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο, όταν μπαίνει μέσα ο Σίμος. Εκείνη, έξαλλη, τον ρωτάει: «Σε ποιόν πούλησες το μερίδιο σου από το 'Ολύμπια';» κι ο Σίμος καταλαβαίνει ότι μίλαγε με τον Ντίνο και πάει να την χτυπήσει ξανά, αλλά μπαίνει ανάμεσα η Πολυξένη και τον σταματάει.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης συμβουλεύει τον Φώτη: «Να πας στην Πολυξένη και να της ξεκαθαρίσεις πως τη βλέπεις ερωτικά και όχι φιλικά». του λέει. Ο Φώτης έχει αμφιβολίες, αλλά τελικά πείθεται. Την ίδια ώρα η Αμαλία λέει στον Σίμο: «Δεν ξέρω αν θέλω να φύγω για το εξωτερικό μαζί σου και δεν ξέρω καν αν θέλω να συνεχίσω να είναι μαζί σου». Ωστόσο λίγο μετά ο Σωτήρης κι ο Μηλιώνης πηγαίνουν στο σπίτι του Σίμου και τον συλλαμβάνουν. Την ίδια ώρα ο Φώτης πηγαίνει και βρίσκει την Πολυξένη και της εξομολογείται όλα αυτά που αισθάνεται για εκείνη. Η Πολυξένη όμως, του λέει: «Φώτη δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να σε ξαναδώ γιατί είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Αγη».

Δείτε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Αμαλία & Ντίνος το "σκάνε", ο Ρένος κάνει σχέση με τον Στέφανο

Ο Σωτήρης ενημερώνει την Ολγα για τη σύλληψη του Σίμου κι εκείνη τηλεφωνεί στην Δωροθέα στην Αυστρία για να της το πει. Την ίδια στιγμή η Δάφνη δέχεται την πρόταση γάμου του Μεμά, ενώ η Αμαλία πάει στον «Παράδεισο» και ζητάει από τον Ντίνο για άλλη μια φορά να φύγουν μαζί κρυφά από όλους. Την ίδια ώρα η Βικτώρια λέει στον Σαρηγιάννη πως θα καταγγείλει τον Σίμο για συνέργεια. Παράλληλα η Μιράντα χτυπάει την πόρτα του Χρήστου αλλά δεν της ανοίγουν. Ετσι παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία και τους ζητάει να πάνε να ελέγξουν αν συμβαίνει κάτι. Τελικά ο Ντίνος λέει στην Αμαλία πως θα τα πουλήσει όλα για να φύγουν