Ψυχοκόρες - αποκλειστικό: Οι 10 συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το φινάλε

Γάμοι, αυτοκτονίες, γάμοι και η επανένωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες - αποκλειστικό: Οι 10 συγκλονιστικές σκηνές μέχρι το φινάλε

Η σειρά-αποκάλυψη του ΑΝΤ1 και ΑΝΤ1+ , Ψυχοκόρες, δεν σταματά ακόμα και σήμερα, έναν μήνα πριν το τέλος, να μαγεύει το κοινό σε κάθε επεισόδιο. Οι τέσσερις αδελφές Πολύζου συνεχίζουν να ψάχνουν η μια την άλλη, ωστόσο το TiVi Σίριαλ σας δίνει σήμερα μια γεύση του τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

Αυτές είναι οι 10 πιο συγκλονιστικές σκηνές στις Ψυχοκόρες

O TAΣΟΣ ΝΕΚΡΟΣ

Ψυχοκόρες Τάσος

Ο Τάσος Μέρμηγκας αργεί αλλά τελικά καταφέρνει να συναντήσει τη Δεσποινιώ και μάλιστα σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, όπου η Βικτωρία για μια ακόμη φορά θα την έχει «πουλήσει» σε κάποιον άντρα μεγαλύτερης ηλικίας. Η Δεσποινιώ όταν τον ακούσει να της λέει ότι θέλει να το σκάσουν οι δυο τους, αρχικά του δίνει συγχαρητήρια για το «οικοδόμημα» που έφτιαξε δείχνοντας τον εαυτό της και στη συνέχεια του δηλώνει πως προτιμάει να είναι πόρνη παρά σε σχέση μαζί του. Οι κουβέντες της, μαχαιριά στην καρδιά του, θα τον ωθήσουν στο σημείο να δώσει ένα τέλος στη ζωή του. Για την ακρίβεια, πηγαίνει στο πεδίο βολών, αφού σε αυτή την εκδήλωση οι πλούσιοι καλεσμένοι μεταξύ άλλων επιδίδονται και σε κυνήγι, και κάποιος τον πυροβολεί κατά λάθος. Η Δεσποινιώ τρέχει πάνω του μετανιωμένη αλλά είναι αργά...

Η ΕΥΑΝΘΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ

Ψυχοκόρες Ευανθία

Έχοντας μείνει μόνη, αφού μετά τον θάνατο του άντρα της και η Φρόσω κάποια στιγμή φεύγει από το σπίτι, η Ευανθία καταλαβαίνει πως το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι να βρίσκεται με την οικογένειά της. Και αυτή είναι ο μικρός Ασημάκης που γέννησε η ψυχοκόρη της και ο Γιωργάκης, ο άλλος γιος του Νάτση, που, όπως θα δούμε παρακάτω, τον παρατά η μητέρα του στα χέρια της. Ανάμεσα στις αποφάσεις που παίρνει είναι να μοιράσει την περιουσία του Νάτση στον Οδυσσέα και τον Στράτο, τους δύο γαμπρούς του, οι οποίοι πάντα τσακώνονταν για τη θέση που είχαν δίπλα στον Ηλία και να ζήσει με τα δύο παιδιά της σε σπίτι στην Αθήνα που αγοράζει μέσω του συμβολαιογράφου της. Οι τρεις τους μένουν τελικά για πάντα στην Τρίπολη.

Η ΦΡΟΣΩ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΟΥ

Ψυχοκόρες Φρόσω Μέλιος

Οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ, όμως όταν η Ευανθία κατάλαβε πως είχαν σκοπό να το σκάσουν από την Τρίπολη, έριξε δηλητήριο στο φαγητό του και στη συνέχεια τον έριξε στο πηγάδι. Η Φρόσω όμως, σε μια προσπάθεια να βρει αρχαία στο σπίτι του Νάτση, ψάχνει στο πηγάδι και βρίσκει το άψυχο πλέον σώμα του. Η ψυχοκόρη της οικογένειας ταράζεται και δεν διστάζει να απειλήσει την Ευανθία πως θα μιλήσει σε όλους για την αποτρόπαιη πράξη της.

Ο ΣΩΤΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑΣ

Ψυχοκόρες Σώτος

Μην μπορώντας άλλο να πάνε κόντρα στα συναισθήματά τους, Σώτος και Μαρίκα αποφασίζουν να παντρευτούν, όμως εκείνη που δεν θέλει να του κρατάει μυστικά, του αποκαλύπτει πως είναι βιολογικός γιος της Αρχοντούλας. Ο άντρας κλονίζεται και αφού σε μια στιγμή αδυναμίας το ομολογεί και στον Κοσμά Κοτρώτση, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι της οικογένειας προκειμένου να διαχειριστεί τα συναισθήματά του. Η Μαρίκα που μένει πίσω, αποφασίζει να φύγει από το σπίτι που την πληγώνει και ζητά από τη Μαργαρίτα να τη συστήσει στο άλλο αφεντικό της που ψάχνει νύφη.

Η ΜΑΡΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ

Ψυχοκόρες Μαρίκα

Η Μαργαρίτα φέρνει σε επαφή τη Μαρίκα με το νέο της αφεντικό, διπλωμάτη στο επάγγελμα και κατά πολλά χρόνια μεγαλύτερό της, και της ζητά όχι απλά να τον παντρευτεί αλλά και να τον ακολουθήσει στην Αμερική μέχρι το τέλος της ζωής του. Η κοπέλα μη έχοντας να ελπίζει σε κάτι καλύτερο δέχεται και ξεκινούν μαζί τις διαδικασίες του γάμου. Ενός γάμου που δεν θα γίνει τελικά αφού ο διπλωμάτης, έστω και αργά, θα καταλάβει πως δεν μπορεί να στερήσει την ελευθερία από ένα τόσο καλό και ηθικό κορίτσι.

Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΥΦΙΛΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ

Ψυχοκόρες Δεσποινιώ

Η Βικτωρία δεν σταματά να εκμεταλλεύεται την κοπέλα προκειμένου εκείνη να της ξεπληρώσει τα χρήματα που χάλασε κατά την προετοιμασία της για τα καλλιστεία. Ετσι, όταν η Δεσποινιώ χαλάει τη συμφωνία με τον πλούσιο άντρα στη φιλανθρωπική εκδήλωση, τη βάζει να δουλέψει σε οίκο ανοχής στην Τρούμπα, όπου και κολλάει σύφιλη από κάποιον πελάτη. Στους μελλοντικούς της πελάτες όμως βρίσκεται κάποια στιγμή και ο Κοσμάς Κοτρώτσης, που τον παρασέρνει σε μια νύχτα έρωτα τονίζοντάς του στο τέλος πως τον έχει κολλήσει σύφιλη. Ο άντρας γίνεται έξαλλος και τα βάζει με όλους.

ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ

Ψυχοκόρες Μάγια Παύλος

Εστω και αργά, η Μάγια καταλαβαίνει πως ο άντρας της είναι ερωτευμένος με τη Βασιλική. Παρόλο που μένει έγκυος και οι δυο τους περνούν μια όμορφη περίοδο μαζί μετά τον θάνατο του πατέρα της, επιλέγει όχι απλά να μην του πει για την εγκυμοσύνη της αλλά και να χωρίσουν και να φύγουν από το σπίτι, το οποίο μάλιστα αποφασίζει και να πουλήσει. Η κόρη του Αρδίτη θέλει να συνεχίσει τη ζωή της σε μια φτωχική γειτονιά της Αθήνας, σε μια προσπάθειά της να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των ανθρώπων εκεί. Αντίθετα, ο Παύλος με τα λεφτά που παίρνει από την πώληση του σπιτιού, αποφασίζει να εκδώσει τη δική του εφημερίδα.

ΚΟΣΜΑΣ ΚΑΙ ΝΕΛΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ

Ψυχοκόρες Κοσμάς Νέλλα

Βλέποντας η Νέλλα πως ο Κοσμάς είναι έτοιμος να την εγκαταλείψει, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή τους, τηρώντας το «για πάντα μαζί» που είχαν υποσχεθεί ο ένας στον άλλον όταν γνωρίστηκαν. Κόβει τα φρένα του αυτοκινήτου του και όταν εκείνος προφασίζεται δουλειές, τον παρακαλάει να την πάρει μαζί, όπως και τελικά κάνει. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο Κοσμάς συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πηγαίνει καλά με τα φρένα του οχήματός του, όμως είναι αργά για να αντιδράσει. Η Νέλλα τον φιλάει και το αυτοκίνητο που πέφτει από γκρεμό, καταλήγει στη θάλασσα. Οι Αρχές θα βρουν το μοιραίο όχημα, ποτέ όμως αυτούς τους δύο!

ΜΑΡΙΚΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΙΩ ΚΑΙ ΦΡΟΣΩ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ

Ενώ η Μαρίκα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον διπλωμάτη, η Μαργαρίτα της μηνύει πως στο σπίτι του Κοτρώτση έχει πάει και την ψάχνει η Δεσποινιώ. Η τελευταία έχει συναντήσει λίγο πριν τυχαία τον Σώτο, ο οποίος και δέχεται να την πάει στο σπίτι που έμενε με την αδελφή της. Οι δύο αδελφές συναντιούνται, όμως η μεγαλύτερη έκπληξη στη ζωή τους θα έρθει όταν το κουδούνι της πόρτας χτυπήσει και πίσω από αυτή είναι η Φρόσω, που ως Ευανθία Νάτση πηγαίνει στην Αθήνα για να δει το σπίτι που αγόρασε. Η χαρά των κοριτσιών θα ολοκληρωθεί όταν έξω από το σπίτι του Κοτρώτση εμφανιστεί και η Βασιλική, η οποία θα έχει φτάσει εκεί ακολουθώντας τη διεύθυνση που βρήκε σε χαρτί στην τσέπη της, το οποίο της είχε βάλει η Μάγια Αρδίτη.

Η ΦΡΟΣΩ ΝΕΚΡΗ

Ψυχοκόρες Φρόσω

Τα τέσσερα κορίτσια αντιλαμβάνονται γρήγορα πως πηγή όλων των κακών που βίωσαν είναι η Βικτωρία. Θέλοντας λοιπόν να την εκδικηθούν, αποφασίζουν να πάνε να τη βρουν σε ένα πάρτι που γίνεται προς τιμήν της. Ομως η Φρόσω, που έτσι κι αλλιώς ξέρει πως δεν έχει κάτι να χάσει αφού την ίδια ώρα καταζητείται στην Τρίπολη, ξυπνάει νωρίτερα και πηγαίνει να βρει μόνη τη γυναίκα που της στέρησε τις αδελφές της. Δεν διστάζει μάλιστα να βγάλει το όπλο που έχει μαζί της και να την απειλήσει. Ομως την ίδια κίνηση κάνει δυστυχώς και η Βικτωρία. Οι δύο γυναίκες πυροβολούν ταυτόχρονα και πέφτουν νεκρές στο χώμα... Μαρίκα, Βασιλική και Δεσποινιώ συνεχίζουν απαρηγόρητες.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου/TiVi Σήριαλ