Ψυχοκόρες (5/6): «Βγάλτε με έξω» - Κλείνουν την Βασιλική σε φυλακή χωρίς παράθυρα και φως

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (5/6): «Βγάλτε με έξω» - Κλείνουν την Βασιλική σε φυλακή χωρίς παράθυρα και φως

Απόψε 5/6 στις Ψυχοκόρες η Βασιλική μπαίνει φυλακή και θα σταλθεί εξορία (θα αποβάλει και θα τιμωρηθεί), ενώ την ίδια ώρα η Μαρίκα ζηλεύει την νοσηλεύτρια του Σώτου. Από την άλλη, η Φρόσω συνεχίζει την εκδίκηση της στην Ευανθία η οποία ενώ είναι τυφλή μαθαίνει να διαβάζει με την επαφή. Η ημέρα των καλλιστείων έφτασε για την Δεσποινιώ.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 40

Ξεκινούν οι ανακρίσεις στο σπίτι του Αδρίτη για την δολοφονία του και όλοι κατηγορούν την Βασιλική. Λίγες ημέρες μετά θα φτάσει στον τόπο εξορίας της μεταξύ αγνώστων και με πόνους στην κοιλιά από τα χτυπήματα που θα δεχτεί.

Ο Κοσμάς αναλαμβάνει καθήκοντα ως Διοικητής Τραπέζης και ο Σώτος επιστρέφει στο σπίτι με τη βοήθεια της Αννας, της νοσοκόμας του. Η Μαρίκα και η Αρχοντούλα χαίρονται με την επιστροφή του και εκείνος με τη σειρά του χαίρεται που βλέπει μετά από καιρό τη Μαρίκα. «Ανησύχησα πολύ για σένα. Δεν ήξερα αν θα σε ξαναέβλεπα και η σκέψη αυτή με τρέλαινε. Και εγώ και η Αρχοντούλα χαιρόμαστε πολύ που επέστρεψες», του λέει τελικά.

Δείτε επίσης: Κάνει δυο φόνους και ξεψυχάει - Νεκρή σε λίμνη αίματος η Φρόσω στο τελευταίο επεισόδιο

Πέμπτη 6/6 Επεισόδιο 41

Το ίδιο βράδυ, στα καλλιστεία, η Δεσποινιώ λαμβάνει τη δεύτερη θέση και ο Τάσος από τη φυλακή ζητά να μάθει τα νέα της. Κανείς όμως δεν του δίνει σημασία. Εκείνη παράλληλα, δεν σταματά να τον ψάχνει ανάμεσα στο πλήθος και να τον ζητά στη Βικτωρία και τον Χρόνη που δεν ξέρει πλέον τι εξήγηση να της δώσει. Οι επίδοξοι πελάτες ζητούν να της μιλήσουν και να την κεράσουν ένα ποτό, με αποτέλεσμα να μεθύσει και σε ημιλιπόθυμη κατάσταση να βρεθεί στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου όπου και θα βιαστεί κατ' εξακολούθηση.