Το Ναυάγιο (4/6): «Τι κάνεις; Μαρία!» - Τον πυροβολεί, την ώρα που ο Ιπποκράτης πετάει το πτώμα της στον γκρεμό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (4/6): «Τι κάνεις; Μαρία!» - Τον πυροβολεί, την ώρα που ο Ιπποκράτης πετάει το πτώμα της στον γκρεμό

Καθηλώνει απόψε 4/6 στο επεισόδιο της σειράς, Το Ναυάγιο, η σκηνή όπου ο Ιπποκράτης πετάει το πτώμα της Ευγενίας στον γκρεμό. Την ίδια ώρα ακόμα μια δολοφονία θα σημειωθεί από τα χέρια της Μαρίας. Πυροβολεί τον Δημήτρη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 103

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, συνειδητοποιεί το έγκλημα του και τον πιάνει τρέλα. Κάνει ότι μπορεί για να εξαφανίσει το πτώμα της αλλά τελικά δεν είναι όσο προσεκτικός θα έπρεπε. Στο μεταξύ, ο Μάκης, η Μαρία και η Θοδώρα λένε το τελευταίο αντίο στον Βλάση και αναρωτιούνται πως θα συνεχίσουν τις ζωές τους. Κυρίως η Μαρία που έχει χάσει το μεγάλο της στήριγμα. Ο Μάκης τής ανακοινώνει πως σκοπεύει να μείνει μόνιμα στην Κρήτη για να τη βοηθήσει οικονομικά και εκείνη το αρνείται. «Η θέση σου είναι στην Αθήνα. Εκεί είναι η ζωή σου, το πανεπιστήμιο σου. Να μην έχεις άγχος για εμάς αγόρι μου. Κάπως θα τα βολέψουμε», του λέει.

Δείτε επίσης σούπερ αποκλειστικό! Ο Ιπποκράτης "σπάει" στο ξύλο την Ειρήνη

Την ώρα που η Στέλλα και ο Βασίλης παρακολουθούν έκπληκτοι τον Δημοσθένη να τους κατηγορεί για την σχέση τους, αφού αυτή μπορεί στη δίκη να χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, ο Πέτρος με την Ειρήνη προσπαθούν να επικοινωνήσουν με την Ευγενία. Αλλά δεν τα καταφέρνουν γεγονός που τους βάζει σε σκοτεινές σκέψεις. Παράλληλα, η Μαρία μαθαίνει ότι ο Δημήτρης πλήρωσε για την κηδεία του Βλάση και πηγαίνει οργισμένη να τον αντιμετωπίσει. Οταν εκείνος της λέει ότι σκοπεύει να αποκαλύψει στη Θοδώρα ότι είναι ο πατέρας της, εκείνη χάνει τον έλεγχο.

Βγάζει όπλο και τον σημαδεύει: «Σκότωσες τον άνδρα μου, δεν θα μου διαλύσεις και την κόρη», του λέει και όταν εκείνος της πει ότι η Θοδώρα είναι και δική του κόρη, η Μαρία θα του τονίσει: «Η Θοδώρα είναι παιδί του Βλάση. Εκείνος τη μεγάλωσε. Εσύ δεν ξέρεις τι σημαίνει αγάπη για να την προσφέρεις και σε ένα παιδί», και θα τον πυροβολήσει. Ο Δημήτρης πέφτει κάτω αιμόφυρτος, ενώ εκείνη με δάκρυα στα μάτια προσπαθεί να καταλάβει τι έκανε. Ο άνδρας μεταφέρεται στο νοσοκομείο και η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το τέλος του Βασιλείου! Τον συλλαμβάνουν και πεθαίνει έξω από το δικαστήριο