Ο παράδεισος των κυριών (4/6): Η Ματούλα σώζει την κόρη της από τον Χρήστο - «Τρέξε Στέλλα!»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (4/6): Η Ματούλα σώζει την κόρη της από τον Χρήστο - «Τρέξε Στέλλα!»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά, Ο παράδεισος των κυριών. Όπως θα δούμε απόψε 4/6 ο Σίμος θα ζητήσει εξηγήσεις από την Βικτώρια και θα καταλήξουν να τσακωθούν άσχημα. Την ίδια ώρα η Ματούλα βοηθάει την Στέλλα να δραπετεύσει από τον Χρήστο και να σωθεί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 154

Στο μεταξύ ο Ρένος λέει στον Σίμο ότι ετοιμαζόταν να τον «καρφώσει» γιατί έμαθε από τη νονά του ότι έβαλε να τον σκοτώσουν και ο Σίμος καταρρέει από την προδοσία της. Λίγο αργότερα ο Σίμος ζητάει τον λόγο από την Βικτώρια που τον πρόδωσε και φεύγει εκνευρισμένος, απογοητευμένος και βαθιά πληγωμένος.

Στο μεταξύ η Στέλλα έχει φάει πολύ ξύλο από τον Χρήστο και όταν τη βλέπει η Ματούλα την παρακαλάει: «Πάμε να φύγουμε, θα μας σκοτώσει». Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος συνέρχεται και δίνει κατάθεση στην αστυνομία, ενώ ζητάει από τη Μιράντα να πάει να δει τη Ματούλα, η οποία στο μεταξύ πείθει τη Στέλλα να δραπετεύσει από το παράθυρο για να γλιτώσει κι εκείνη το κάνει. Ο Χρήστος όμως την παίρνει χαμπάρι και αρχίζει να την κυνηγά.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Αμαλία & Ντίνος το "σκάνε", ο Ρένος κάνει σχέση με τον Στέφανο

Τετάρτη 5/6 Επεισόδιο 155

Παράλληλα ο Σίμος ξαφνιάζει τον Πάρη κάνοντάς του πρόταση να του πουλήσει το πατρικό τους και το μερίδιο του στο «Ολύμπια», ενώ ο Πασχάλης μοιράζει διαμερίσματα στα αδέλφια και στη μάνα του. Η Σύρμω όμως δεν θέλει να εγκαταλείψει το σπίτι και τις συνήθειες. Ο Χρήστος κυνηγά τη Στέλλα, την πιάνει και τη φέρνει πίσω στο σπίτι με τη βία και τη χτυπά, ενώ η Ματούλα στο δωμάτιο της ανήμπορη να αντιδράσει ακούει τις κραυγές της κόρης της και υποφέρει.

Την επόμενη μέρα ο Χρήστος τοποθετεί κάγκελα στα παράθυρα για να μην μπορεί η Στέλλα να το σκάσει, όμως η Ματούλα καλεί σε βοήθεια τους μαστόρους που τα τοποθετούν. Η Ολγα ζητά από τον Σωτήρη μια σχέση έξω από στερεότυπα, περνούν ένα όμορφο βράδυ και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Την ίδια στιγμή ο Μεμάς ζητά τη βοήθεια του Πάρη: «Σε παρακαλώ πάμε να μου πεις τη γνώμη σου. Θέλω να διαλέξουμε μαζί ένα δαχτυλίδι για να κάνω πρόταση γάμου στη Δάφνη».

Ο Σίμος πουλά στον Πάρη το σπίτι και το «Ολύμπια» στη μισή τους αξία και του εξηγεί: «Μην απορείς. Εσύ και η μητέρα σου είστε οι μόνοι συγγενείς, που μου έχουν απομείνει». Την ίδια ώρα ο Αποστόλης δυσανασχετεί που η Μάγια λείπει από το σπίτι τώρα που εργάζεται, αλλά εκείνη τού ξεκαθαρίζει: «Αποστόλη, θέλω να δουλέψω και να μην εξαρτώμαι από κανένα», ενώ η Γεωργία δεν δέχεται τα χρήματα που της κατέθεσε ο Πάρης και του τα επιστρέφει.