Παγιδευμένοι (3/6): «Εμείς τον θάψαμε εκεί που τον βρήκατε» - Η Άννα ομολογεί το έγκλημα της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (3/6): «Εμείς τον θάψαμε εκεί που τον βρήκατε» - Η Άννα ομολογεί το έγκλημα της

Απόψε 3/6 στην σειρά, Παγιδευμένοι, ο Αλέκος φοβάται τον Ιάσονα και η Αννα δεν μπορεί να τον αντιμετωπίσει μόνη της. Ετσι, οι δυο τους αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον κοινό τους εχθρό.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Δευτέρα 3/6 Επεισόδιο 63

Ενώ όλα τα στοιχεία που προκύπτουν ενοχοποιούν τον Δημήτρη, η Αννα παλεύει να βρει αποδείξεις που θα τον αθωώσουν για να μην μπει φυλακή. Ο Αλέκος από την δική του πλευρά ψάχνει στοιχεία που να ξεσκεπάζουν τον Ιάσονα. Ο Σπύρος, ο Ανδρέας, η Αγγελική και η Υβόννη βοηθούν σ’ αυτή την προσπάθεια καθώς ψάχνουν και εκείνοι να βρουν αποδεικτικά στοιχεία που θα ελευθερώσουν τον Δημήτρη μέχρι να παραπεμφθεί στον ανακριτή.

Από την άλλη ο Ιάσονας θα βάλει σ’ εφαρμογή άλλο ένα σχέδιο που θα ενοχοποιεί την Αννα αυτή τη φορά, αφού καταγγέλλει ότι εκείνη και ο Νίκος βοήθησαν την Αλεξάνδρα να θάψουν το πτώμα του Γκρεγκόρ. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν οι ανακριτής προφυλακίζει τον Δημήτρη.

Δείτε αποκλειστικά το φινάλε: «Βρείτε τον αληθινό δολοφόνο» - Με διπλό φονικό το τέλος της σειράς

Επεισόδιο 64 Τρίτη 4/6

Η προφυλάκιση του Δημήτρη πέφτει σαν βόμβα. Εκείνος μεταφέρεται στη φυλακή και η Αννα, πάνω στην απόγνωσή της, αποφασίζει να συνεργαστεί με τον Χατζή. Αυτό την φέρνει σε μεγάλη κόντρα με τον Ανδρέα που πιστεύει ότι για μια ακόμη φορά ο Αλέκος μπλοφάρει. Ομως εκείνη δεν έχει άλλη επιλογή.

Στο μεταξύ ο Σπύρος συναντά έναν παλιό πληροφοριοδότη του για να βρει την πορεία των αρχαίων και να τους οδηγήσει στα ίχνη της σπείρας των αρχαιοκάπηλων. Ο Δημήτρης στη φυλακή μοιράζεται το κελί του με έναν πρώην δικαστή, ο οποίος του δίνει πληροφορίες για μια παλιά υπόθεση αρχαιοκαπηλίας. Οσο ο χρόνος κυλά, η Αννα και ο Χατζής ανακαλύπτουν ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν του Ιάσονα: Οτι η μητέρα του που την είχαν για πεθαμένη ζει και πως ο Ιάσονας ήταν ο άλλος του αδελφός που είχε αυτοκτονήσει πέφτοντας από μια πολυκατοικία και ο ίδιος έχει πάρει τη θέση του.

Ο Αλέκος είχε δώσει εντολή στους ανθρώπους του γραφείου του να ψάξουν όλους τους λογαριασμούς κίνησης του γιου του. Ετσι εντοπίζουν ένα μεγάλο ποσό να έχει μετακινηθεί σε μια κλινική. Ο Αλέκος πηγαίνοντας εκεί ανακαλύπτει τη μητέρα του Ιάσονα.