Ο παράδεισος των κυριών (3/6): «Δεν ήσουν τίποτα για τον Σίμο» - Βγάζει τη ζώνη του και την χτυπάει αλύπητα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (3/6): «Δεν ήσουν τίποτα για τον Σίμο» - Βγάζει τη ζώνη του και την χτυπάει αλύπητα

Όσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε της σειράς Παράδεισος των κυριών, τόσο οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές. Ο Πασχάλης κερδίζει δυο πολυκατοικίες, η Αμαλία ζητά από τον Ντίνο να φύγουν στο εξωτερικό, ενώ η Βικτώρια παίρνει την απόφαση να καταγγείλει την Βικτώρια για συνεργεία στα εγκλήματα της. Θα μάθει πως εκείνη είναι η μητέρα του;

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 153

Στο ζαχαροπλαστείο ο Πασχάλης, βλέπει άναυδος ότι έχει κερδίσει τον πρώτο λαχνό αλλά δεν λέει τίποτα. Την ίδια στιγμή η Αμαλία προτείνει στον Ντίνο να φύγουν, οι δυο τους, μακριά από όλους: «Αμαλία κι εγώ το θέλω, αλλά δεν μπορώ να πληγώσω τη Μιράντα», της απαντάει και η Αμαλία του λέει: «Να φύγουμε χωρίς να της πούμε την αλήθεια», αλλά εκείνος αρνείται και εκείνη φεύγει καταρρακωμένη. Η Βικτώρια, λέει στον Ρένο πως ο Σίμος έβαλε τον Σπανό να τον σκοτώσει: «Αν δεν με πιστεύεις πήγαινε και ρώτα τον», του λέει.

Την ίδια ώρα η Δωροθέα, ανακοινώνει στον Σίμο, πως του έγραψε το πατρικό της σπίτι, ενώ η Στέλλα, πηγαίνει στο νοσοκομείο και φωνάζει, σε έξαλλη κατάσταση, πως θέλει να δει τον Χριστόφορο, αλλά δεν της το επιτρέπουν. Στο μεταξύ Χρήστος, επιστρέφει στο σπίτι και ρωτάει έξαλλος τη Ματούλα: «Που είναι η Στέλλα». Η Ματούλα, ισχυρίζεται πως δεν ξέρει, ενώ όταν η νεαρή κοπέλα επιστρέφει και λέει κλαίγοντας ότι ήταν στο νοσοκομείο να δει τον Χριστόφορο, ο Χρήστος βγάζει τη ζώνη του και τη χτυπάει αλύπητα.

Την ίδια στιγμή ο Σίμος, επισκέπτεται την Βικτώρια κι εκείνη του λέει: «Δεν είναι δίκαιο να με αφήσεις μόνη μου σε όλο αυτό» και ο Σίμος φοβάται για το τι θα γίνει. Την ίδια ώρα ο Πασχάλης ανακοινώνει πως κέρδισε τον πρώτο λαχνό του λαχείου και όλοι πανηγυρίζουν μαζί του. Παράλληλα ο Ρένος πηγαίνει στον Σωτήρη για να καταγγείλει τον Σίμο, αλλά μπαίνει ο τελευταίος μέσα και τελικά φεύγει μετανιωμένος. Η Δωροθέα πριν φύγει, βάζει μέσα σε ένα φάκελο ένα γράμμα μαζί με τη φωτογραφία του τετράχρονου Σίμου και το ρίχνει κάτω από την πόρτα του.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Αμαλία & Ντίνος το "σκάνε", ο Ρένος κάνει σχέση με τον Στέφανο