Ψυχοκόρες (3/6): Ενώ χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μαθεύεται η αλήθεια - «Ο Σώτος δεν είναι γιος του Κοσμά και της Νέλλας»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (3/6): Ενώ χαροπαλεύει στο νοσοκομείο μαθεύεται η αλήθεια - «Ο Σώτος δεν είναι γιος του Κοσμά και της Νέλλας»

Απόψε 3/6 στις Ψυχοκόρες, θα δούμε έναν χωρισμό, μια δολοφονία και τον Σώτο Κοτρώτση να παλεύει να κρατηθεί στην ζωή μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε. Την ίδια ώρα η Δεσποινιώ δεν ξέρει τι την περιμένει, αφού η Βικτώρια ετοιμάζεται να την πουλήσει...

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 38

Μια ομάδα υπαλλήλων από το εργοστάσιο του Κοσμά Κοτρώτση δεν μπορεί να αντέξει την αδικία που έστησε εις βάρος τους και οργανώνουν επίθεση εναντίον του. Πηγαίνουν λοιπόν έξω από το σπίτι του, αλλά εκείνη τη στιγμή ο Κοσμάς βγαίνει έξω για να σταματήσει τον Σώτο που φεύγει. Οι δυο άνδρες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες μέχρι που ακούγεται ένας εκκωφαντικός θόρυβος. Πριν ο σκληρός επιχειρηματίας προλάβει να καταλάβει τι έχει συμβεί, ο γιος του, είναι πεσμένος κάτω αιμόφυρτος.

«Σώτο αγόρι μου, μίλησε μου, πες μου ότι είσαι καλά», του φωνάζει ο Κοσμάς αλλά εκείνος δεν αντιδρά. Τις φωνές του ακούουν Νέλλα και Αρχοντούλα, οι οποίες και τρέχουν να δουν τι έχει συμβεί. Η Νέλλα καταρρέει ενώ ένα ασθενοφόρο μεταφέρει αμέσως τον Σώτο στο νοσοκομείο.

Δείτε εδώ σούπερ αποκλειστικό: Η Δεσποινιώ με σύφιλη - Κάνει έρωτα με τον Κοτρώτση!

Η Αρχοντούλα που μένει πίσω με τη Μαρίκα δεν σταματά να παρακαλά τον Θεό να κάνει το αγόρι καλά. Οταν η τελευταία δει την οικονόμο του σπιτιού να παλεύει για να μην πέσει κάτω και τη ρωτήσει τι έχει συμβεί, η Αρχοντούλα τής αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη αλήθεια της. Πως ο Σώτος είναι παιδί της. «Τι είναι αυτά που λες; Εσύ γέννησες τον Σώτο; Πως δέχτηκες να δώσεις το παιδί σου σε μια γυναίκα σαν την Νέλλα;», τη ρωτά και η Αρχοντούλα ταραγμένη ακόμα την παρακαλάει να μην ανοίξει το στόμα της, ότι και αν συμβεί μεταξύ εκείνης και του Σώτου. «Πρέπει να ξέρει. Εχει κάθε δικαίωμα», τονίζει η Μαρίκα αλλά η γυναίκα είναι ανένδοτη. «Ορκίσου πως δεν θα του πεις ποτέ τίποτα», την παρακαλάει.

Ο Παύλος μετά την κρίση που είχε επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειας Αρδίτη και βλέπει τα πάντα αλλαγμένα. Τη Βασιλική σε θέση υπηρέτριας και δωμάτιο δίπλα στην κουζίνα, ενώ γνωρίζει και την Αγνή, τη νέα ψυχοκόρη της γυναίκας του. Το νέο κορίτσι ωστόσο έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον Ερμή. Λίγο πιο μακριά από την οικογένεια Αρδίτη, η Βικτωρία ετοιμάζεται να δώσει τη Δεσποινιώ σε υποψήφιο αγοραστή ως... αντάλλαγμα για τα χρέη του Τάσου, αλλά εκείνος το καταλαβαίνει και την παίρνει να φύγουν μακριά.

Διαβάστε επίσης: Κάνει δυο φόνους και ξεψυχάει - Νεκρή σε λίμνη αίματος η Φρόσω στο τελευταίο επεισόδ

Η Βικτωρία μαζί με τον Χρόνη, τον συνεργάτη του Τάσου, του στήνουν παγίδα και η αστυνομία τον συλλαμβάνει. Η πανούργα γυναίκα αναλαμβάνει τη Δεσποινιώ που βλέπει τον άνδρα που αγαπά να απομακρύνεται από εκείνη. «Τι θα του κάνουν; Γιατί τον πήραν κυρία Βικτωρία;», ρωτά και εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία να τον κατηγορήσει. «Σε έσωσα κορίτσι μου. Να μην σε νοιάζει τι θα του κάνουν», της λέει μεταξύ άλλων. Την ίδια στιγμή ο Κοσμάς καταφέρνει να μιλήσει με τον Αρδίτη και συνειδητοποιεί πως ο τελευταίος του έχει στήσει παγίδα και είναι επίσης υποψήφιος για τη θέση του διευθυντή της τράπεζας της Ελλάδας. Αποφασίζει λοιπόν να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.