Σασμός (3/6): «Κινδυνεύουν οι γυναίκες; Και το παιδί;» - Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες "τρέμουν" τους Μουντάκηδες

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (3/6): «Κινδυνεύουν οι γυναίκες; Και το παιδί;» - Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 3/6 επεισόδιο της σειράς Σασμός, που προβάλλεται στον ALPHA. Οι δυο οικογένειες Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες φοβούνται τα αντίποινα της οικογένειας Μουντάκη. Έχοντας μάθει για την σύλληψη της Βασιλικής για την δολοφονία του Φίλιππου, δεν θα φοβηθούν τίποτα και κανέναν και θα απειλήσουν ακόμα και τα γυναικόπαιδια.

Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, δεν θα διστάσουν να απειλήσουν Αργυρώ και Αστέρη στέλνοντας ένα ανατριχιαστικό δώρο στον σχολείο του μικρού Πετράκη.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 133

Το γράμμα της Εύας ξεδιαλύνει το μυστήριο και κάνει τους Σταματάκηδες να τη δουν με άλλο μάτι, έστω και μετά θάνατον. Την ίδια ώρα, η επιστροφή του Αντώνη σηματοδοτεί την άγρια σύγκρουσή του με τον εισαγγελέα Γιακωβάκη. Δύο διαφορετικοί κόσμοι έρχονται αντιμέτωποι και θα υπάρξουν απώλειες... Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Μαθιό, και του λέει κάτι, που θα τον αφήσει ενεό.

Η απειλή της οικογένειας των Μουντάκηδων όλο και θεριεύει, και η Καλλιόπη προσπαθεί να πείσει τον Τηλέμαχο να ταχθεί με το μέρος τους και να βοηθήσει, ώστε να αποφευχθούν τα αντίποινα. Οι ώρες κυλούν αργά και βασανιστικά στο κελί για τη Βασιλική, που κάνει μαύρες σκέψεις για το μέλλον της, όπως και η Θοδώρα, για αυτό που περιμένει τον Γιώργο. Ο τελευταίος, σε μία συζήτηση με τον Αντώνη, θα καταλάβει ότι τα χειρότερα είναι μπροστά. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και καμία πράξη, ανεξαρτήτως κινήτρου, δε θα μείνει ατιμώρητη.

Να σημειωθεί πως στο φινάλε της σειράς Σασμός που θα είναι και το οριστικό, σύμφωνα με αποκλειστικό μας, Μαθιός και Βασιλική θα πεθάνουν και θα συναντήσουν στον άλλο κόσμο το γιο τους, Νικηφόρο.