Σασμός: Η μοίρα θα τους παίξει ένα σκληρό παιχνίδι - Το φινάλε Αργυρώς και Αστέρη στο τελευταίο επεισόδιο

Θα βρουν επιτέλους την ευτυχία;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Η μοίρα θα τους παίξει ένα σκληρό παιχνίδι - Το φινάλε Αργυρώς και Αστέρη στο τελευταίο επεισόδιο

Οι δυο οικογένειας του Σασμού, Σταματάκηδες - Βρουλάκηδες, έχουν αντιμετωπίσει θανάτους, βεντέτες, γέννες, γάμους, χωρισμούς, ωστόσο, από εδώ και στο εξής και μέχρι να φτάσουμε στο φινάλε μόνο τραγωδίες και συμφορές θα τους βρουν...

Μετά την σύλληψη της Βασιλικής για το θάνατο του Λάζαρου, οι Μουντάκηδες διψούν για εκδίκηση. Είναι από τις πιο σκληρές φαμίλιες που δεν την σταματάει τίποτα. Μάλιστα, θα φτάσουν μέχρι και στο σημείο να απειλήσουν την ζωή του μικρού Πετράκη (δείτε με ποιον τρόπο).

Μέχρι το μεγάλο φινάλε λοιπόν, έχουμε να παρακολουθήσουμε πολλά. Μεταξύ άλλων τρεις θανάτους! Έναν που θα προκαλέσει μεγάλο πένθος, αλλά και αυτών του Μαθιού και της Βασιλικής. Το ζευγάρι όπως φαίνεται θα ευτυχίσει στον άλλο κόσμο, συναντώντας ξανά τον Νικηφόρο.

Αυτό είναι το τέλος Αργυρώς και Αστέρη στον Σασμό

Σασμός Αργυρώ Αστέρης γάμος

Αργυρώ και Αστέρης μετά την τελευταία τους επανασύνδεση είναι πιο ενωμένοι από ποτέ. Οι οικογένειες τους πλέον έχουν κάνει σασμό και δεν μπορεί να τους χωρίσει τίποτα. Ούτε καν η Σάντρα το κατάφερε που έβρισκε συνέχεια τρόπους να κάνει την Αργυρώ να χάσει την εμπιστοσύνη της.

Πάμε στο ζουμί όμως... Δεν είναι αστείο! Τελικά το ζευγάρι θα καταφέρει να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου και μάλιστα παρουσία όλου του χωριού, όμως εκείνη τη στιγμή δεν θα μετράνε μόνο χαρές που έχουν ζήσει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, αλλά και απώλειες. Μην ξεχνάτε πως η σχέση τους έγινε η αφορμή για πολλά αιματοκυλίσματα ανά τα χρόνια, για την αναζωπύρωση της βεντέτας, για θανάτους, ψέματα, δίκες, έκτακτες φυγές και άλλα τόσα δεινά. Τον γάμο τους θα τελέσει ο παπα-Μιχάλης, ο οποίος και θα είναι σίγουρος πως το μέλλον (τους) είναι μπροστά.