Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος με την Αμαλία χωρίζουν και άλλοι παντρεύονται - Βγάζει τη ζώνη του και την χτυπάει αλύπητα

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Σίμος με την Αμαλία χωρίζουν και άλλοι παντρεύονται - Βγάζει τη ζώνη του και την χτυπάει αλύπητα

Στα ολοκαίνουρια επεισόδια της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Χριστόφορος συνέρχεται, ενώ η Βικτώρια δεν διστάζει να «καρφώσει» στην αστυνομία ακόμα και τον ίδιο της τον γιο τον Σίμο. Κι ενώ η Αμαλία του ζητάει να χωρίσουν, εκείνος πουλάει το σπίτι στον Πάρη και το «Ολύμπια» στον Ντίνο και συλλαμβάνεται.

Οι εβδομαδιαίες εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο Παράδεισος των Κυριών

Δευτέρα 3/6 Επεισόδιο 153

Στο ζαχαροπλαστείο ο Πασχάλης, βλέπει άναυδος ότι έχει κερδίσει τον πρώτο λαχνό αλλά δεν λέει τίποτα. Την ίδια στιγμή η Αμαλία προτείνει στον Ντίνο να φύγουν, οι δυο τους, μακριά από όλους: «Αμαλία κι εγώ το θέλω, αλλά δεν μπορώ να πληγώσω τη Μιράντα», της απαντάει και η Αμαλία του λέει: «Να φύγουμε χωρίς να της πούμε την αλήθεια», αλλά εκείνος αρνείται και εκείνη φεύγει καταρρακωμένη. Η Βικτώρια, λέει στον Ρένο πως ο Σίμος έβαλε τον Σπανό να τον σκοτώσει: «Αν δεν με πιστεύεις πήγαινε και ρώτα τον», του λέει.

Την ίδια ώρα η Δωροθέα, ανακοινώνει στον Σίμο, πως του έγραψε το πατρικό της σπίτι, ενώ η Στέλλα, πηγαίνει στο νοσοκομείο και φωνάζει, σε έξαλλη κατάσταση, πως θέλει να δει τον Χριστόφορο, αλλά δεν της το επιτρέπουν. Στο μεταξύ Χρήστος, επιστρέφει στο σπίτι και ρωτάει έξαλλος τη Ματούλα: «Που είναι η Στέλλα». Η Ματούλα, ισχυρίζεται πως δεν ξέρει, ενώ όταν η νεαρή κοπέλα επιστρέφει και λέει κλαίγοντας ότι ήταν στο νοσοκομείο να δει τον Χριστόφορο, ο Χρήστος βγάζει τη ζώνη του και τη χτυπάει αλύπητα.

Την ίδια στιγμή ο Σίμος, επισκέπτεται την Βικτώρια κι εκείνη του λέει: «Δεν είναι δίκαιο να με αφήσεις μόνη μου σε όλο αυτό» και ο Σίμος φοβάται για το τι θα γίνει. Την ίδια ώρα ο Πασχάλης ανακοινώνει πως κέρδισε τον πρώτο λαχνό του λαχείου και όλοι πανηγυρίζουν μαζί του. Παράλληλα ο Ρένος πηγαίνει στον Σωτήρη για να καταγγείλει τον Σίμο, αλλά μπαίνει ο τελευταίος μέσα και τελικά φεύγει μετανιωμένος. Η Δωροθέα πριν φύγει, βάζει μέσα σε ένα φάκελο ένα γράμμα μαζί με τη φωτογραφία του τετράχρονου Σίμου και το ρίχνει κάτω από την πόρτα του.

Τρίτη 4/6 Επεισόδιο 154

Στο μεταξύ ο Ρένος λέει στον Σίμο ότι ετοιμαζόταν να τον «καρφώσει» γιατί έμαθε από τη νονά του ότι έβαλε να τον σκοτώσουν και ο Σίμος καταρρέει από την προδοσία της. Λίγο αργότερα ο Σίμος ζητάει τον λόγο από την Βικτώρια που τον πρόδωσε και φεύγει εκνευρισμένος, απογοητευμένος και βαθιά πληγωμένος.

Στο μεταξύ η Στέλλα έχει φάει πολύ ξύλο από τον Χρήστο και όταν τη βλέπει η Ματούλα την παρακαλάει: «Πάμε να φύγουμε, θα μας σκοτώσει». Την ίδια ώρα ο Χριστόφορος συνέρχεται και δίνει κατάθεση στην αστυνομία, ενώ ζητάει από τη Μιράντα να πάει να δει τη Ματούλα, η οποία στο μεταξύ πείθει τη Στέλλα να δραπετεύσει από το παράθυρο για να γλιτώσει κι εκείνη το κάνει. Ο Χρήστος όμως την παίρνει χαμπάρι και αρχίζει να την κυνηγά.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τέλος της σειράς - Αμαλία & Ντίνος το "σκάνε", ο Ρένος κάνει σχέση με τον Στέφανο

Τετάρτη 5/6 Επεισόδιο 155

Παράλληλα ο Σίμος ξαφνιάζει τον Πάρη κάνοντάς του πρόταση να του πουλήσει το πατρικό τους και το μερίδιο του στο «Ολύμπια», ενώ ο Πασχάλης μοιράζει διαμερίσματα στα αδέλφια και στη μάνα του. Η Σύρμω όμως δεν θέλει να εγκαταλείψει το σπίτι και τις συνήθειες. Ο Χρήστος κυνηγά τη Στέλλα, την πιάνει και τη φέρνει πίσω στο σπίτι με τη βία και τη χτυπά, ενώ η Ματούλα στο δωμάτιο της ανήμπορη να αντιδράσει ακούει τις κραυγές της κόρης της και υποφέρει.

Την επόμενη μέρα ο Χρήστος τοποθετεί κάγκελα στα παράθυρα για να μην μπορεί η Στέλλα να το σκάσει, όμως η Ματούλα καλεί σε βοήθεια τους μαστόρους που τα τοποθετούν. Η Ολγα ζητά από τον Σωτήρη μια σχέση έξω από στερεότυπα, περνούν ένα όμορφο βράδυ και κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Την ίδια στιγμή ο Μεμάς ζητά τη βοήθεια του Πάρη: «Σε παρακαλώ πάμε να μου πεις τη γνώμη σου. Θέλω να διαλέξουμε μαζί ένα δαχτυλίδι για να κάνω πρόταση γάμου στη Δάφνη».

Ο Σίμος πουλά στον Πάρη το σπίτι και το «Ολύμπια» στη μισή τους αξία και του εξηγεί: «Μην απορείς. Εσύ και η μητέρα σου είστε οι μόνοι συγγενείς, που μου έχουν απομείνει». Την ίδια ώρα ο Αποστόλης δυσανασχετεί που η Μάγια λείπει από το σπίτι τώρα που εργάζεται, αλλά εκείνη τού ξεκαθαρίζει: «Αποστόλη, θέλω να δουλέψω και να μην εξαρτώμαι από κανένα», ενώ η Γεωργία δεν δέχεται τα χρήματα που της κατέθεσε ο Πάρης και του τα επιστρέφει.

Πέμπτη 6/6 Επεισόδιο 156

Την ίδια ώρα ο Βύρωνας, έχει ανακοινώσει στον Ντίνο και τον Μάρκο, πως ο Σίμος πούλησε το μερίδιό του από το «Ολύμπια» στον Πάρη και έχουν μείνει άναυδοι. Λίγο αργότερα η Αμαλία, μιλάει στο τηλέφωνο με τον Ντίνο, όταν μπαίνει μέσα ο Σίμος. Εκείνη, έξαλλη, τον ρωτάει: «Σε ποιόν πούλησες το μερίδιο σου από το 'Ολύμπια';» κι ο Σίμος καταλαβαίνει ότι μίλαγε με τον Ντίνο και πάει να την χτυπήσει ξανά, αλλά μπαίνει ανάμεσα η Πολυξένη και τον σταματάει.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης συμβουλεύει τον Φώτη: «Να πας στην Πολυξένη και να της ξεκαθαρίσεις πως τη βλέπεις ερωτικά και όχι φιλικά». του λέει. Ο Φώτης έχει αμφιβολίες, αλλά τελικά πείθεται. Την ίδια ώρα η Αμαλία λέει στον Σίμο: «Δεν ξέρω αν θέλω να φύγω για το εξωτερικό μαζί σου και δεν ξέρω καν αν θέλω να συνεχίσω να είναι μαζί σου». Ωστόσο λίγο μετά ο Σωτήρης κι ο Μηλιώνης πηγαίνουν στο σπίτι του Σίμου και τον συλλαμβάνουν. Την ίδια ώρα ο Φώτης πηγαίνει και βρίσκει την Πολυξένη και της εξομολογείται όλα αυτά που αισθάνεται για εκείνη. Η Πολυξένη όμως, του λέει: «Φώτη δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να σε ξαναδώ γιατί είμαι ακόμα ερωτευμένη με τον Αγη».

Ο Σωτήρης ενημερώνει την Ολγα για τη σύλληψη του Σίμου κι εκείνη τηλεφωνεί στην Δωροθέα στην Αυστρία για να της το πει. Την ίδια στιγμή η Δάφνη δέχεται την πρόταση γάμου του Μεμά, ενώ η Αμαλία πάει στον «Παράδεισο» και ζητάει από τον Ντίνο για άλλη μια φορά να φύγουν μαζί κρυφά από όλους. Την ίδια ώρα η Βικτώρια λέει στον Σαρηγιάννη πως θα καταγγείλει τον Σίμο για συνέργεια. Παράλληλα η Μιράντα χτυπάει την πόρτα του Χρήστου αλλά δεν της ανοίγουν. Ετσι παίρνει τηλέφωνο την αστυνομία και τους ζητάει να πάνε να ελέγξουν αν συμβαίνει κάτι. Τελικά ο Ντίνος λέει στην Αμαλία πως θα τα πουλήσει όλα για να φύγουν…