Maestro: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν - Το ευτράπελο με Παπακαλιάτη & Ανδριολάτου μέσα στο γαλάζιο αμάξι του ''Ορέστη''

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Το Maestro αποτελεί μια πολύ ξεχωριστή Ελληνική παραγωγή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να ενθουσιάζει τόσο σε ρόλο ηθοποιού, όσο και με τις σκηνοθετικές - σεναριογραφικές ιδέες που παρουσιάζει μέσα από τη σειρά του Mega.

Αυτήν την περίοδο προβάλλεται στο Μεγάλο κανάλι η δεύτερη σεζόν του Maestro και ουσιαστικά απομένουν άλλα δύο επεισόδια της τρίτης σεζόν για να ολοκληρωθεί συνολικά η σειρά. Να τονίσουμε εδώ, πως η δεύτερη σεζόν υπάρχει ήδη στο Netflix.

Στους Παξούς γίνονται τα περισσότερα γυρίσματα και μάλιστα αυτή την περίοδο τα περισσότερα μέλη του cast βρίσκονται εκεί για γυρίσματα. Μέσα από την ανάρτηση που έκαναν Παπακαλιάτης και Ανδριολάτου την Παρασκευή 31/5 στο instagram βλέπουμε ένα μικρό ευτράπελο που συνέβη στο αξέχαστο γαλάζιο αμάξι που οδηγεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη σειρά ή αλλιώς ''Ορέστης''.

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Το απόλυτο φινάλε του Maestro δεν το έχω γράψει ακόμα»

Τι συνέβη με τον Παπακαλιάτη και την Ανδριολάτου στα γυρίσματα του Maestro

«MARBELLA MY LOVE. Γυρίζοντας την τρίτη σεζόν του Maestro», αναγράφεται στην ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και της Κλέλιας Ανδριωλάτου.


Γενικότερα το Maestro αποτελεί μια παραγωγή με πολλές προκλήσεις. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε μιλήσει σχετικά με τη σκηνή που τον δυσκόλεψε σε τέτοιο βαθμό έτσι ώστε να χρειαστεί τη συμβολή ψυχοθεραπευτή: «Στη δεύτερη σεζόν, στο πρώτο επεισόδιο, το Mother, που ήθελα να γράψω για τις μητέρες ήταν ένα επεισόδιο γυναικείο και ήξερα ότι θα γράψω για τη μητέρα. Εξ ου και το ονόμασα Mother. Η μεγάλη δυσκολία που είχα σε αυτό το επεισόδιο ήταν όταν έπρεπε να γράψω τις σκηνές της ψυχοθεραπείας, που κάνει η Στεφανία Γουλιώτη έγκυος, ήταν και οι πρώτες σκηνές που έγραψα αμέσως μόλις τελειώσαμε τα γυρίσματα. Και μετά το έγραψα πάνω από 15-20 φορές γιατί από ένα σημείο και μετά, έπρεπε να κάνει ερωτήσεις η ψυχοθεραπεύτρια, οπότε έπρεπε να γράψω μια συνεδρία ψυχοθεραπείας μιας εγκυμονούσας μητέρας.

Εκεί δυσκολεύτηκα πολύ. Πήγαινα, καθόμουν με έναν ψυχοθεραπευτή και του διάβαζα τι έχω γράψει, έκανα τις ερωτήσεις, μετά...δείτε εδώ τη συνέχεια.