Γη της Ελιάς 31/5: «Γέννησε και ξεχάσατε να μου το πείτε;» - Εξαγριώνεται με την Ιουλία μετά τον τοκετό της

Οι σημερινές εξελίξεις για τη σειρά του Mega

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς 31/5: «Γέννησε και ξεχάσατε να μου το πείτε;» - Εξαγριώνεται με την Ιουλία μετά τον τοκετό της

Το βράδυ της Παρασκευής 31/5 θα προβληθεί το νέο επεισόδιο για τη Γη της Ελιάς με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές με τη γέννα της Ιουλίας να πέφτει σαν είδηση ''βόμβα'' για κάποιους.

Οι σημερινές εξελίξεις 31/5στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 172

Αγώνα δίνει ο Μάνος για να κόψει τις αμφεταμίνες και η Μαρίνα παρατηρεί ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά μαζί του. Παράλληλα, ο Αγγελος στριμώχνει την Κούλα όλο και περισσότερο και δεν κάνει πίσω στα «θέλω» του, ενώ αργότερα γνωρίζει την Αφροδίτη, γοητεύεται αμέσως και προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη διεκδικήσει. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα επιχειρεί να κάνει τον Μιλτιάδη να δει τη Θεοδώρα με άλλα μάτια, χωρίς όμως να ξέρει ποιος είναι ο διακαής του πόθος.

Στο μεταξύ, η Βασιλική πηγαίνει στην Αθήνα αυθημερόν για να γνωρίσει το καινούριο της αδελφάκι και μαζί με την Αριάδνη περνούν λίγο χρόνο στο πλευρό της Ιουλίας και του Στάθη. Παράλληλα ο Παρασκευάς, κόντρα στις πεποιθήσεις του, αναλαμβάνει αρχηγικό ρόλο στον πορτοκαλεώνα και οι εργάτες ανταποκρίνονται θετικά σε αυτό, ενώ η Αμαλία μαθαίνει από σπόντα ότι γέννησε η Ιουλία και το λέει στον Ισίδωρο: «Να μας ζήσει. Τώρα έμαθα κι εγώ κατά λάθος ότι η Ιουλία γέννησε. Καλά, εσύ δεν το ξέρεις;», τον ρωτάει και ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος που δεν τον ενημέρωσε κανείς νωρίτερα.

Δείτε επίσης: Η Γη της Ελιάς – Ο Απόστολος Γκλέτσος περιγράφει το πρώτο γύρισμα με την Μάρω Κοντού: «Συγκινήθηκα, δάκρυσα»

Ο Ισίδωρος ζητάει τα ρέστα από τον Μάνο και την Ιουλία που δεν τον ειδοποίησαν για τη γέννηση του μωρού κι επιστρέφει εσπευσμένα από το Λονδίνο. Την ίδια ώρα, ο Μάνος κάνει σοβαρή προσπάθεια να κόψει τις αμφεταμίνες και η Αφροδίτη τού συνταγογραφεί αντικαταθλιπτικά. Παράλληλα, ο Αγγελος ψαρεύει τον Πότη και συνειδητοποιεί ότι η Κούλα τού έχει πει πολλά ψέματα σχετικά με τους συγγενείς της.

Την ίδια ώρα, η Κούλα αντιλαμβάνεται ότι ο άντρας που της έχει πάρει τα μυαλά δεν είναι γιος του μανάβη, αλλά ο αστυνόμος. Ο Κουράκος συλλαμβάνει εκ νέου τον Πότη και την Αννα επειδή συνεχίζουν τη σκοποβολή, ενώ η Αθηνά πηγαίνει στο Σούνιο και η Μαρία τής προτείνει να επισκεφθούν την Ιουλία. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς επιστρέφει το αμάξι στον Δημοσθένη, αλλά εκείνος δεν το δέχεται.