Ο Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία έγκυος στο παιδί του Πάρη - Το ανακοινώνουν στον Χριστόφορο

«Είμαι έγκυος περιμένω το παιδί σου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία έγκυος στο παιδί του Πάρη - Το ανακοινώνουν στον Χριστόφορο

Μια αναπάντεχη τροπή παίρνει στον Παράδεισο των κυριών, η σχέση του Πάρη με τη Γεωργία, καθώς η κοπέλα μένει έγκυος και πλέον θα πρέπει να βρουν τον τρόπο να είναι και πάλι μαζί. Ομως, σ' αυτόν τον αγώνα τους, θα βρουν πολλούς συμμάχους που θα τους βοηθήσουν.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης στον Παράδεισο των κυριών

Η Γεωργία τον τελευταίο καιρό δεν αισθάνεται καλά και πιστεύει ότι μάλλον είναι έγκυος. Μάλιστα τις υποψίες της τις εξομολογείται στη Μάγια: «Φοβάμαι πως είμαι έγκυος», της λέει και εκείνη τη συμβουλεύει: «Κοίτα να σιγουρευτείς πρώτα πριν αρχίσεις να στεναχωριέσαι». Η Γεωργία κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και αφού σιγουρεύεται πηγαίνει και το ανακοινώνει στον Πάρη: «Είμαι έγκυος περιμένω το παιδί σου», του λέει.

Στην αρχή ο Πάρης χαίρεται, αλλά ταυτόχρονα και οι δύο σκέφτονται ότι έχουν να αντιμετωπίσουν και πάλι την σκληρή στάση του Μπουραντά. Ωστόσο ο Πάρης περισσότερο αποφασισμένος από ποτέ διεκδικεί το δικαίωμα του να ζήσει με τη γυναίκα που αγαπάει και να φτιάξουν την οικογένειά τους. Ετσι απευθύνεται στον δικηγόρο του, αλλά επισκέπτεται και τον ίδιο τον Χριστόφορο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται. Η συνάντηση τους γίνεται σε εκρηκτικό κλίμα με φωνές και απειλές εκατέρωθεν.

Διαβάστε επίσης αποκλειστικό ρεπορτάζ: Η Βικτώρια καταγγέλλει τον Σίμο για συνεργό - «Δεν είναι δίκαιο να με αφήσεις μόνη μου σε όλο αυτό»

Ο Παράδεισος των κυριών Πάρης Γεωργία

Την ίδια στιγμή η Γεωργία συγκινεί τη Μιράντα, που φαίνεται διατεθειμένη να μιλήσει στον Χριστόφορο για να κάνει στην άκρη και να επιτρέψει στη Γεωργία, τον Πάρη και τα παιδιά τους να ζήσουν μαζί. Την ίδια ώρα, ο Μάρκος, έξαλλος με τον Στέφανο, του λέει: «Δεν πρόκειται να δεχτώ τον Ρένο στο σπίτι μου σαν σύντροφο του γιου μου», και η Γεωργία, μέσα στον καβγά, αρχίζει να φωνάζει απελπισμένη: «Σταματήστε, είμαι έγκυος», και όλοι παθαίνουν σοκ.

Στο μεταξύ ο Αποστόλης φέρνει το διαζύγιο στην Ολγα και μαθαίνει ότι αγόρασαν πίσω το σπίτι από τον Σίμο και ότι η Γεωργία είναι έγκυος. Επειτα πηγαίνει και μιλάει με τον Χριστόφορο και τον πείθει να ξανασκεφτεί το θέμα με τον Πάρη και την Γεωργία, φτάνει μέχρι να πάρει απόφαση να «παγώσουν» το θέμα της πλαστογραφίας. Παράλληλα ο Πάρης λέει στον Μεμά ότι η Γεωργία είναι έγκυος και εκείνος του λέει ότι τώρα άλλαξαν τα πράγματα και πρέπει να ξανά είναι μαζί με την γυναίκα του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παράδεισος των κυριών: «Φοβάμαι πως είμαι έγκυος» - Παίρνει διαζύγιο και φεύγει για πάντα με άλλον άντρα

Ο Παράδεισος των κυριών (6/6): Ένα ζευγάρι παντρεύεται και ένα χωρίζει - «Κύριε Πολύζο συλλαμβάνεστε»

Ο Παράδεισος των κυριών (5/6): «Μη σε παρακαλώ! Μη!» - Ο Σίμος κλαίει σαν μικρό παιδί μπροστά στην Αμαλία

Διπλός γάμος στον Παράδεισο των κυριών - Φωτογραφίες με τα κατάλευκα νυφικά και τους γαμπρούς στην εκκλησία

Ο παράδεισος των κυριών (4/6): Η Ματούλα σώζει την κόρη της από τον Χρήστο - «Τρέξε Στέλλα!»

Ο παράδεισος των κυριών (3/6): «Δεν ήσουν τίποτα για τον Σίμο» - Βγάζει τη ζώνη του και την χτυπάει αλύπητα

Ο παράδεισος των κυριών (30/5): Ένα βήμα πριν το θάνατο ο Χριστόφορος - Τον βρίσκουν μέσα σε λίμνη αίματος

Ο παράδεισος των κυριών (29/5): Η Βικτώρια με βλέμμα κενό, πυροβολεί τον Χριστόφορο στην κοιλιά

Ο Παράδεισος των Κυριών: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Χρήστος σαπίζει στο ξύλο τη Στέλλα