Ο Πρώτος από εμάς (22/5): «Η Μελίνα το έσκασε» - Μεγάλη λαχτάρα για τον Νικόλα και την Έλενα

Οι σημερινές εξελίξεις για τη σειρά του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ο Πρώτος από εμάς (22/5): «Η Μελίνα το έσκασε» - Μεγάλη λαχτάρα για τον Νικόλα και την Έλενα

Την Τετάρτη 22/5 το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει τις εξελίξεις για το νέο επεισόδιο της σειράς ''Ο Πρώτος από εμάς'' με τα όσα θα συμβούν στους ήρωες να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει η σειρά σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινές 22/5 εξελίξεις για τη σειρά ''Ο Πρώτος από εμάς''

Επεισόδιο 56

Η Έλσα δεν αντέχει άλλο να ακούει ότι θα χάσει τον πατέρα της και φεύγει από το σπίτι της σε άσχημη κατάσταση. Ο Φίλιππος για ακόμη μία φορά ζητάει από τον Αλέξη να μείνει έξω από τη ζωή του. Ο Αλέξης όμως δεν τα παρατάει και πιάνει δουλειά ξανά στο αρχιτεκτονικό γραφείο του Φίλιππου. Πώς θα το πάρει ο Φίλιππος μόλις τον αντικρίσει στο γραφείο;

Η θεία της Μελίνας επισκέπτεται με δικηγόρο τον Νικόλα και την Έλενα, για να τους δείξει ότι είναι αποφασισμένη να πάρει τη μικρή. Η Μελίνα το σκάει από το ίδρυμα και η Έλενα κοντεύει να τρελαθεί. Η Έλενα δεν σηκώνει τα τηλέφωνα στον Νικόλα κι εκείνος ανησυχεί. Φοβάται πως η Έλενα θα κάνει κάτι ακραίο που θα τους βάλει σε κίνδυνο.

Πέμπτη 23/5 - Επεισόδιο 57

Ο Κοσμάς σε αναμονή του τηλεπαιχνιδιού που θα πάρει μέρος, είναι αγχωμένος με την Σοφία να τον στηρίζει. Το κόλπο του Νικόλα και της Έλενας, για να ξεσκεπάσουν την υποτιθέμενη θεία της Μελίνας, φαίνεται να πιάνει τόπο, όσο ο Άλκης νιώθει τόσο ευτυχισμένος στην νέα του ζωή με τον μικρό, που δυσκολεύεται να αποδεχτεί την ασθένειά του.

Ο Κοσμάς εμφανίζεται στο τηλεπαιχνίδι, με την Σοφία στο πλευρό του και την παρέα να παρακολουθεί από το σπίτι την πορεία. Με έναν ασυνήθιστο τρόπο ο Κοσμάς μοιάζει να απαντά σωστά στις ερωτήσεις και να οδεύει προς το μεγάλο χρηματικό βραβείο. Όλοι τον υποστηρίζουν, μέχρι που η έκβαση του παιχνιδιού θα φέρει σε όλους ένα απρόσμενο φινάλε.