Ο παράδεισος των κυριών (22/5): «Χώρισε τον! Σ'αγαπώ» - Ο Ντίνος βάζει την Αμαλία σε μεγάλο δίλλημα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (22/5): «Χώρισε τον! Σ'αγαπώ» - Ο Ντίνος βάζει την Αμαλία σε μεγάλο δίλλημα

Στο αποψινό 22/5 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, η Βικτώρια το σκάει από την φυλακή, την ίδια ώρα που ο Ντίνος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αμαλία και της ζητάει να χωρίσει τον Σίμο, ειδικά μετά την χειροδικία του.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 146

Η Βικτώρια το σκάει από τη φυλακή με τη βοήθεια του Δημοσθένη και του Σπανού, μεταμφιεσμένη, κάτι που ανακαλύπτει η Αμαλία, η οποία μπαίνει στο κρατητήριο και ειδοποιεί τον φρουρό.

Ο Σωτήρης και ο Μηλιώνης μαθαίνουν για την απόδραση της Βικτώριας και αναρωτιούνται πού βρίσκεται ο Δημοσθένης, ενώ η Αμαλία βγαίνει από το αστυνομικό τμήμα ταραγμένη και ενημερώνει τον Ντίνο που την περιμένει απέξω. Την ίδια ώρα, ο Μεμάς βλέπει τη Ζαχαρούλα και τον Βύρωνα να φιλιούνται στον δρόμο και γίνεται έξαλλος, ενώ ο Χριστόφορος υποπτεύεται πως κάποιος πρέπει να βοήθησε τη Βικτώρια να αποδράσει. Ο Σωτήρης, έξω φρενών, κατηγορεί τον Δημοσθένη πως εκείνος τη βοήθησε και παίζει θέατρο για να μην τον καταλάβουν.

Δείτε επίσης: Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χριστόφορο - «Εύχομαι να τιμωρηθείς όπως σου αξίζει»

Στο μεταξύ. η Δάφνη λέει στη Μάγια πως θα τη βοηθήσει να αλλάξει την εμφάνισή της για να έχει πιο πολλές πιθανότητες να την προσλάβουν στον «Παράδεισο». Ο Ιωσήφ καταρρακώνεται που δεν υπάρχει φωτογραφία του Σίμου σε μικρή ηλικία, αλλά η Ολγα τον παροτρύνει: «Πρέπει να μιλήσεις στον Σίμο, ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις αν είναι όντως το παιδί σου», του λέει.

Στο μεταξύ, ο Πάρης αποφυλακίζεται και ο Ρένος επιστρέφει στο σπίτι του. Αφού τον καλωσορίσουν, η Πιπίτσα και η Γεωργία προβληματίζονται για το πού θα μείνουν, ενώ παίρνουν το μωρό και πάνε στον «Παράδεισο».