Ο παράδεισος των κυριών (21/5): «Φύγε τώρα από κοντά του» - Ντίνος και Μιράντα βλέπουν το σημάδι στο πρόσωπο της Αμαλίας

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (21/5): «Φύγε τώρα από κοντά του» - Ντίνος και Μιράντα βλέπουν το σημάδι στο πρόσωπο της Αμαλίας

Άκρως καταιγιστικό είναι το σημερινό 21/5 επεισόδιο της σειράς Ο παράδεισος των κυριών, που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία μέσα από τη συχνότητα του ALPHA. Ντίνος και Σίμος πιάνονται στα χέρια για την Αμαλία, ενώ λίγο αργότερα ο πρώτος βλέπεις το σημάδι στο πρόσωπο της από το χαστούκι που "'έφαγε" από τον δεύτερο.

Την ίδια ώρα και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Βικτώρια με την βοήθεια του Δημοσθένη δραπετεύσει από την φυλακή σε μια προσπάθεια να γλιτώσει την ποινή που μπορεί να ήταν μέχρι και θανατική.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 146

O Ντίνος ανακοινώνει σε όλους το νέο της αγοράς και ο Σίμος τους αποχαιρετά, ενώ η Μιράντα προσέχει το σημάδι της Αμαλίας στο μάγουλο από το χαστούκι του Σίμου και τη ρωτάει γι’ αυτό, αλλά η Αμαλία της λέει ψέματα ότι χτύπησε. Παράλληλα, η Ολγα ζητάει από τη Δωροθέα φωτογραφίες από τον Σίμο μικρό, αλλά εκείνη αργότερα της λέει ότι δεν βρήκε.

Η Βικτώρια πριν την απόδρασή της αποχαιρετά τον Σίμο, για τον οποίο η Αμαλία έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες και αποφασίζει να ρωτήσει τη Βικτώρια. Μάλιστα ο Ντίνος προσφέρεται να τη μεταφέρει μέχρι τη φυλακή. Μόλις φτάνουν έξω από το τμήμα, παρατηρεί καλύτερα το σημάδι της Αμαλίας και βλέποντάς τη να διστάζει να του απαντήσει πώς το έπαθε, τη ρωτάει: «Ο Σίμος σου το έκανε; Πες μου». Φυσικά καταλαβαίνει πως τη χτύπησε ο Σίμος. «Φύγε τώρα από κοντά του», είναι τα λόγια του.