Παγιδευμένοι (20/5): «Τον έχασα για πάντα» - Με αυτό τον τραγικό τρόπο γράφεται το τέλος του Σταύρου

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παγιδευμένοι (20/5): «Τον έχασα για πάντα» - Με αυτό τον τραγικό τρόπο γράφεται το τέλος του Σταύρου

Το τέλος του Σταύρου στην σειρά Παγιδευμένοι, γράφεται με το αίμα του. Εντοπίζεται νεκρός και Άννα, Δημήτρης, Ανδρέας και Αγγελική βρίσκονται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση. Το δολοφονούν αυτοί που θέλουν να κάνουν κακό στον Δημήτρη και σε όλα γενικά τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αδίστακτοι (δείτε εδώ και το επεισόδιο της Τρίτης 21/5).

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι

Επεισόδιο 59

Ο Δημήτρης σοκαρισμένος από τις απειλές του Ιγκόρ, νιώθει για πρώτη φορά αδύναμος. Η Αννα και ο Ανδρέας δίπλα του προσπαθούν να του σταθούν. Ταυτόχρονα, η ανησυχία τους για την τύχη του Σταύρου επιβεβαιώνει τις απειλές. Η Αγγελική θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη σκληρή αλήθεια. Ο Σταύρος είναι νεκρός. «Τον έχασα για πάντα», λέει κλαίγοντας γοερά. Αυτό που φοβόταν έγινε πραγματικότητα και δεν μπορεί να διανοηθεί ότι όποιον άνθρωπο αγαπάει χάνεται.

Αργότερα, ο Ανδρέας και η Αγγελική θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκληρό άνθρωπο που ευθύνεται για τη δολοφονία του. Μετά τα νέα για τον χαμό του Σταύρου, ο Δημήτρης θα συσπειρώσει τους πάντες γύρω του σε μια ύστατη προσπάθεια να τους προστατεύσει από τους αδίστακτούς εκτελεστές που τους έχουν βάλει στο στόχαστρο. Είναι όμως αρκετή η δύναμή του; Ή μήπως οι ήρωές μας ετοιμάζονται να θρηνήσουν ακόμα ένα θύμα;