Το Ναυάγιο (20/4): «Άσε με! Θα με σκοτώσεις και εμένα όπως εκείνη» - Τα ουρλιαχτά της ακούγονται σε όλο το σπίτι, την ώρα που ο Ιπποκράτης την πνίγει

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο (20/4): «Άσε με! Θα με σκοτώσεις και εμένα όπως εκείνη» - Τα ουρλιαχτά της ακούγονται σε όλο το σπίτι, την ώρα που ο Ιπποκράτης την πνίγει

Σοκ προκαλεί το αποψινό 20/5 επεισόδιο της σειράς Το Ναυάγιο που παίζει στο MEGA. Ο Ιπποκράτης είναι λίγο πριν αποκαλυφθεί για το φόνο της γυναίκας του, Κλαίρης. Η Δήμητρα που έχει ανακαλύψει την πράξη του και τις σατανικές του σκευωρίες, του αποκαλύπτει τι έμαθε και εκείνος προσπαθεί να την σκοτώσει πνίγοντας την.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο

Επεισόδιο 97

Μετά τη συζήτηση που είχε η Πολυξένη με τη Μαρία, η τελευταία αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον γιο της για να του εξηγήσει τους λόγους που πρέπει να απομακρυνθεί από την κόρη του Γιαννακάκη. «Αγόρι μου, σου το είχα πει από την πρώτη στιγμή πως δεν ταιριάζουν οι οικογένειές μας. Η Λίνα είναι μαθημένη αλλιώς και είναι λογικό ο πατέρας της να θέλει να την παντρέψει με έναν άντρα που θα έχει άλλη οικονομική άνεση. Η Πολυξένη μού είπε ήδη πως της προξενεύουν ένα παιδί της τάξης τους και μου ζήτησε να σε πείσω να τη χωρίσεις. Αυτό είναι το σωστό, άλλωστε εμείς δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις τους. Καλύτερα να το πάρεις τώρα απόφαση και να συνεχίσεις τη ζωή σου με ένα άλλο κορίτσι που θα βρεθεί στον δρόμο σου», θα του πει με αγάπη η Μαρία και όταν της εξομολογηθεί ότι πριν λίγο καιρό έκανε πρόταση γάμου στη Λίνα, θα συγκλονιστεί.

«Μάκη, είσαι μικρός για δεσμεύσεις. Καταλαβαίνω την αγάπη που της έχεις, αλλά μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις. Ευτυχώς που εκείνη έδειξε να είναι πιο λογική», θα τονίσει, αλλά ο Μάκης θα στενοχωρηθεί που θα βλέπει πως αυτόν τον έρωτα δεν τον θέλει καμία από τις δύο οικογένειες.

Ο Μιλτιάδης που δεν θέλει να αφήνει τίποτα στην τύχη του, επισκέπτεται για πρώτη φορά τον Πέτρο στην αυλή και απαιτεί τη σιωπή του όταν θα ξεκινήσουν οι δίκες. «Εχεις μεγάλο θράσος να έρχεσαι εδώ για να εξαγοράσεις τη σιωπή μου. Αλλιώς, δηλαδή, τι θα μου κάνεις;», θα τον ρωτήσει ο Πέτρος και ο αδίστακτος δικηγόρος θα του πει πως θα δώσει τον φάκελο του Αντώνη στην Ασφάλεια. Ο Πέτρος θα δείξει να το σκέφτεται και ο Παντελίδης θα φύγει με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Οταν η Χριστίνα ρωτήσει τον Πέτρο τι είπε με αυτόν τον άντρα, θα της μιλήσει χωρίς περιστροφές και εκείνη θα τον συμβουλέψει να βρει η ομάδα των θυμάτων έναν καλό δικηγόρο γρήγορα, προκειμένου να γλιτώσουν από αυτόν.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το τέλος του Βασιλείου! Τον συλλαμβάνουν και πεθαίνει έξω από το δικαστήριο

Ο Μάκης βλέπει τον Οθωνα να βγαίνει από το σπίτι της Λίνας και πείθεται ότι η μητέρα του είχε δίκιο. Δεν μπαίνει καν στον κόπο να μιλήσει ξανά στο κορίτσι του και σκέφτεται πώς να φερθεί στο εξής, ενώ την ίδια στιγμή η Βάσω μαθαίνει πως στο γραφείο του πατέρα της υπάρχει ένας φάκελος με το όνομα «Κοντογιωργάκης». Αρχίζει να τον ψάχνει με μανία προκειμένου να ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την κρυφή σχέση του πατέρα της με την οικογένεια του πρώην αγαπημένου της και η αλήθεια τη συγκλονίζει.

Και ενώ η Βάσω προσπαθεί να ανακαλύψει τα μυστικά του πατέρα της, ο Δημοσθένης Καλλέργης καλεί τον Γιώργη, τον Βασίλη και τον Μιχάλη στο γραφείο του για να τους κάνει μια σημαντική ανακοίνωση που θα τους δώσει χαρά. «Δεν θέλω να σας δώσω πολλές ελπίδες, ο δρόμος θα είναι γεμάτος δυσκολίες, όμως θέλω να είμαι αυτός που θα προσπαθήσει να σας υπερασπιστεί απέναντι στον Μιλτιάδη Παντελίδη. Είναι σκληρό καρύδι και ξέρετε όλοι ότι έχω προσωπικές διαφορές μαζί του, ωστόσο θέλω να τιμωρηθεί από εμένα αυτός ο άνθρωπος. Από εδώ και στο εξής λοιπόν θα είμαστε ομάδα». Οι συνομιλητές του δεν έχουν λόγια για να τον ευχαριστήσουν.

Μια είδηση στο ραδιόφωνο για παράνομο εμπόριο βρεφών σοκάρει την Ειρήνη και τη βάζει σε σκέψεις, αφού ακόμα ηχεί στα αυτιά της το κλάμα του παιδιού της όταν εκείνο γεννήθηκε. Μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του Ιπποκράτη, δεν της φαίνεται καθόλου παράλογο το να εμπλέκεται εκείνος στη γέννα της και έτσι αποφασίζει να το ψάξει λίγο περισσότερο.