Ψυχοκόρες (20/5): Η Ευανθία πυροβολεί την Φρόσω με την καραμπίνα του Νάτση

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ψυχοκόρες (20/5): Η Ευανθία πυροβολεί την Φρόσω με την καραμπίνα του Νάτση

Στο αποψινό 20/5 επεισόδιο της σειράς Ψυχοκόρες, ο Αρδίτης μιλά άσχημα στην Βασιλική και εκείνη τον φτύνει, την ώρα που η Δεσποινιώ ξεκινά να βιώνει το άσχημο πρόσωπο αυτών που εμπιστεύτηκε. Την ίδια ώρα η Φρόσω μαθαίνει να χρησιμοποιεί την καραμπίνα του Νάτση για να προστατευθεί από τον Λούη, την στιγμή που η Ευανθία σε μια προσπάθεια να την σκοτώσει την πυροβολεί αλλά αστοχεί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ψυχοκόρες

Επεισόδιο 30

Η Βασιλική ξεκινά τη φοίτησή της στο κολέγιο και αποκτά τις πρώτες της φίλες, παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζει καθώς βρίσκεται σε ένα διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έχει συνηθίσει. Μάλιστα, όταν την ρωτούν πού μένει και απαντά «με λένε Βασιλική Πολύζου και είμαι ψυχοκόρη της οικογένειας Αρδίτη», όλες οι συμμαθήτριές της ξεσπούν σε γέλια και λίγο αργότερα ο καθηγητής της θα της μιλήσει για να τη βγάλει από τη δύσκολη θέση. «Κορίτσι μου, θα πρέπει να είσαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει και δεν πρέπει να σε προβληματίζουν τα πειράγματα των κοριτσιών. Είσαι εδώ με την αξία σου», της τονίζει και η Βασιλική χαίρεται που βρήκε κάποιον άνθρωπο να την καταλαβαίνει.

Λίγο αργότερα οι φίλες της θα της δείξουν πως δεν τους ενοχλεί η καταγωγή της, αντιθέτως χαίρονται που είναι ανάμεσά τους. Ομως η χαρά της δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Οταν επιστρέψει στο σπίτι όλα θα ανατραπούν, αφού η Μάγια θα έχει αρχίσει να παίρνει αποφάσεις για τις ζωές όλης της οικογένειας. Μια από τις πρώτες της κινήσεις είναι να της αλλάξει και δωμάτιο. Η απογοήτευση διαγράφεται στο πρόσωπό της.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Νέλλα κάνει φόνο - Την πυροβολεί και πετάει το πτώμα της στον γκρεμό

Ενώ γίνονται οι ετοιμασίες για τα βαφτίσια του μωρού, η αστυνομία ενημερώνει τους Νάτσηδες πως ο Λούης βρίσκεται στο χωριό. «Θα πρέπει να προσέχετε τις κινήσεις σας, κύριε Νάτση. Ο άντρας αυτός θα ζητήσει εκδίκηση και δεν το θεωρώ απίθανο να έρθει σε εσάς αφού ήταν εργάτης σας στο παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε πως είναι επικίνδυνος και πως οπλοφορεί», τους ανακοινώνουν και ο Ηλίας σκέφτεται με ποιο τρόπο μπορεί να προστατεύσει την οικογένειά του.

Η Φρόσω συνεχίζει να δηλητηριάζει τη σχέση της Ευανθίας και του Νάτση και αυτή τη φορά του λέει πως η γυναίκα του δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον Οδυσσέα τώρα που η δική του γυναίκα λείπει στην Αθήνα για τη θεραπεία της. Στο σπίτι του Αρδίτη, η Νέλλα, έχοντας διαβάσει το γράμμα του Σώτου, θέλει να μάθει περισσότερα για τη σχέση του με τη Μαρίκα, ενώ δεν σταματά να ψάχνει τον Τάσο, ο οποίος βάζει τη Δεσποινιώ να αποχαιρετίσει τον θίασο και το θέατρο γιατί στο μέλλον θα κάνει καριέρα ως μοντέλο.