Maestro: «Αν δεν σε έχω στο πλευρό μου, δεν θα καταφέρω να ξεφύγω» - Η Κλέλια κάνει το επόμενο βήμα με τον Θάνο

Οι ανατρεπτικές εξελίξεις του δεύτερου επεισοδίου πριν παιχτεί στην τηλεόραση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Maestro: «Αν δεν σε έχω στο πλευρό μου, δεν θα καταφέρω να ξεφύγω» - Η Κλέλια κάνει το επόμενο βήμα με τον Θάνο

Ο δεύτερος κύκλος του Maestro ξεκίνησε να προβάλλεται το βράδυ της Πέμπτης 16/5 και έκανε μεγάλο χαμό με το πρώτο επεισόδιο. Αυτό φάνηκε και από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ πώς τα πήγε απέναντι στον ανταγωνισμό), αλλά και από τα σχόλια που γράφτηκαν στο twitter. Φανταστείτε τι θα συμβεί στο δεύτερο. Σε αυτό, μακριά από το νησί που τους άφησε πληγές, τους Παξούς, Κλέλια και Αντώνης αναζητούν νέα πατήματα. Αλλά δεν τα καταφέρνουν.

Πέμπτη 23/5 Επεισόδιο 2

Η Αθήνα, ως μια άλλη «ζούγκλα», σε αντίθεση με το νησί, είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη που προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδομένα της ζωής τους, μακριά από το νησί. «Ασε πίσω σου ό,τι σε πονάει, πρέπει να κάνουμε μια νέα αρχή κι αν δεν σε έχω στο πλευρό μου, δεν θα καταφέρω ούτε εγώ να ξεφύγω από τον Σπύρο», θα της πει εκείνος και το μυαλό της μοιραία θα πάει στον Ορέστη. Το όνειρό της όμως γίνεται πραγματικότητα και μπαίνει στο Ωδείο μετά από εξετάσεις, χωρίς να ξέρει πως εκεί θα τον συναντήσει. Οταν τα βήματά τους διασταυρωθούν ξανά, η Κλέλια θα βρει ασφάλεια στη σχέση της με τον Θάνο.

Μαρία και Σπύρος κάνουν ό,τι μπορούν για να συνεχίσουν τις ζωές τους, παρόλο που ο αστυνόμος με τις συνεχείς ανακρίσεις δεν τους αφήνει σε ησυχία. Η Κλέλια γνωρίζει τη Ζωή με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μουσική και τη βοηθά να ζήσει ελεύθερα μακριά από τους γονείς της που συνεχίζουν να περνούν κρίση.

Η καθημερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιμέτωποι με τα γεγονότα του παρελθόντος. Και ένα από αυτά είναι η δολοφονία του Χαράλαμπου.