«Να με λες μαμά»: Οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Alpha στέλνουν μήνυμα ενάντια στην παιδική κακοποίηση

Η μικρότερη εξ αυτών πήρε τη... μερίδα του λέοντος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Να με λες μαμά»: Οι πρωταγωνίστριες της νέας σειράς του Alpha στέλνουν μήνυμα ενάντια στην παιδική κακοποίηση

Από τη νέα σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα κοινωνική σειρά του Alpha, «Να με λες μαμά», βασισμένη στο γνωστό σίριαλ «Mother». Η υπόθεση αφορά την παιδική κακοποίηση, με την ιστορία μιας μαθήτριας, η οποία κακοποιείται από την μητέρα της. Οι εξελίξεις κατά τη διάρκεια των 8 επεισοδίων θα είναι σκληρές και το τέλος ανατρεπτικό.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς και ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος μίλησαν στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψαν στοιχεία των ρόλων τους!

Δείτε επίσης: Να με λες μαμά: Μόλις κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία με τη Μαρία Κίτσου από τη νέα σειρά του Alpha

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς «Να με λες μαμά»

«Είναι ρόλος ζωής, αφορά στην παιδική κακοποίηση που είναι ένα φλέγον ζήτημα. Η σειρά φιλοδοξεί να φέρει στην επιφάνεια αυτό το ζήτημα. Ο ρόλος που υποδύομαι είναι μια ορνιθολόγος, η οποία σε μια εκδρομή που έρχεται ένα σχολείο, διαπιστώνει ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο κοριτσάκι, το οποίο τυχαία μετά το συναντά και καταλαβαίνει ότι κακοποιείται. Κάνει τα πάντα, ψάχνει στις τοπικές αρχές, στην αστυνομία, στη δασκάλα της που είχε κάνει μια καταγγελία και υπάρχουν κλειστές πόρτες και παίρνει την τρομερή απόφαση να πάρει το παιδί, να το απαγάγει για να το σώσει. Δεν υπάρχει κανείς άλλος που να ενδιαφέρεται. Νιώθω πολύ τυχερή με τον ρόλο», είπε η Μαρία Κίτσου.

Ο σκηνοθέτης, Αντώνης Αγγελόπουλος, τόνισε: «Πρόκειται για μια μίνι δραματική σειρά για ένα βαρύ θέμα, που έχει σχέση με την παιδική κακοποίηση. Ήταν και για εμένα μια πρόκληση, ήθελα να το κάνω γιατί ήταν το θέμα πολύ ισχυρό και γι' αυτό το προτίμησα».

Η Δήμητρα Βλαγκοπούλου είπε: «Υποδύομαι τη Χρύσα, τη μητέρα της μικρής Ιωάννας, η οποία ασκεί βία στο παιδί της. Η ίδια βρίσκεται σε μια τοξική και κακοποιητική σχέση και αναπαράγει τη βία στο παιδί της».

Η μικρότερη πρωταγωνίστρια της σειράς

Η μικρή Ναυσικά Κόκοτα, που υποδύεται την Ιωάννα στη σειρά «Να με λες μαμά», δήλωσε στην κάμερα της Super Κατερίνα: «Είναι η πρώτη μου εμπειρία. Θέλω να γίνω ηθοποιός, ήθελα πολύ να έχω αυτόν τον ρόλο και το κατάφερα. Δεν έχω κάνει μαθήματα υποκριτικής. Αυτή η δουλειά είναι πρωτόγνωρη για εμένα, δεν το έχω ξανακάνει και με την παιδική μου φαντασία το βλέπω λες και είναι ένα δραματικό παραμύθι. Μέσα σε αυτό παίζουν αγαπημένοι μου ηθοποιοί, όπως το Μαράκι μου που είμαι η ηλιαχτίδα της κι αυτή είναι η καλή μου μάγισσα που με έχει μαγέψει με τη γοητεία της, την ευγένειά της, την καλοσύνη της, την αγάπη της».

Για τον ρόλο της στη σειρά «Να με λες μαμά», κατέληξε: «Είμαι η μικρή Ιωάννα που προσπαθεί να βρει την αγάπη και θέλει μια άλλη οικογένεια που να την αγαπάει. Τους ανακατεύει όλους, προσπαθώντας να βρει την αγάπη της. Οι συμμαθητές μου με ρωτούν πώς τα καταφέρνω και πώς είναι στα γυρίσματα».