Ο πρώτος από εμάς (16/5): Ο Νικόλας σπαράζει πάνω από τον Άλκη - Άσχημα ψυχολογικά η Κάτια μετά την γέννα της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (16/5): Ο Νικόλας σπαράζει πάνω από τον Άλκη - Άσχημα ψυχολογικά η Κάτια μετά την γέννα της

Καταιγιστικό είναι απόψε 16/5 το επεισόδιο για την σειρά Ο πρώτος από εμάς, που παίζει μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο Άλκης χάνει την γέννα του γιου του, ενώ η Κάτια δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί στον σύντροφό της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 55.

Ο Άλκης στο ασθενοφόρο για το νοσοκομείο μαθαίνει για την γέννηση του γιου του. Η Κάτια είναι πολύ αναστατωμένη, καθώς έχει καταλάβει ότι κάτι κακό έχει συμβεί. Τελικά ο Άλκης σπεύδει για το νοσοκομείο όπου γνωρίζει τον μικρό Στέφανο, όσο η Έλσα ταξιδεύει από την Θεσσαλονίκη, άκρως αναστατωμένη μετά από το τηλεφώνημα της Μαργαρίτας.

Λίγες μέρες μετά ο Άλκης θα έρθει αντιμέτωπος με μια συμφιλίωση που επιζητούσε για χρόνια, όσο ο Νικόλας και η Έλενα θα μάθουν ένα νέο για την υιοθεσία που θα τους ταράξει πολύ. Ο Άλκης και η Κάτια ξαγρυπνούν στο πιο ευτυχισμένο βράδυ της ζωής τους με τον Στεφανάκο να είναι ανάμεσα τους.

Δείτε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"

Τι θα δούμε στο επεισόδιο 57

Ο Κοσμάς σε αναμονή του τηλεπαιχνιδιού που θα πάρει μέρος, είναι αγχωμένος με την Σοφία να τον στηρίζει. Το κόλπο του Νικόλα και της Έλενας, για να ξεσκεπάσουν την υποτιθέμενη θεία της Μελίνας, φαίνεται να πιάνει τόπο, όσο ο Άλκης νιώθει τόσο ευτυχισμένος στην νέα του ζωή με τον μικρό, που δυσκολεύεται να αποδεχτεί την ασθένειά του.

Ο Κοσμάς εμφανίζεται στο τηλεπαιχνίδι, με την Σοφία στο πλευρό του και την παρέα να παρακολουθεί από το σπίτι την πορεία. Με έναν ασυνήθιστο τρόπο ο Κοσμάς μοιάζει να απαντά σωστά στις ερωτήσεις και να οδεύει προς το μεγάλο χρηματικό βραβείο. Όλοι τον υποστηρίζουν, μέχρι που η έκβαση του παιχνιδιού θα φέρει σε όλους ένα απρόσμενο φινάλε.