Maestro: Πρεμιέρα απόψε για τον Β' κύκλο – Backstage στιγμιότυπα από τους πρωταγωνιστές

Οι δημιουργοί της σειράς μας προκαλούν σε ένα νέο ταξίδι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Credits - Amalia Kovaiou
Credits - Amalia Kovaiou

Μετράμε ώρες για την πρεμιέρα του Β' κύκλου του Maestro. Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις καρδιές του κοινού σε MEGA και Netflix, και πλέον φιλοδοξεί να κάνει το ίδιο και με το πρώτο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε (16/5) στις 22:40 από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Την ίδια ευχάριστη προσμονή με χιλιάδες fans του Χριστόφορου Παπακαλιάτη φαίνεται να βιώνουν εξίσου οι πρωταγωνιστές της σειράς, μαζί με τον δημιουργό της. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Κλέλια Ανδριολάτου, η Στεφανία Γουλιώτη και ο Ορέστης Χαλκιάς, μεταξύ άλλων, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τα backstage των γυρισμάτων του Β' κύκλου του Maestro και μας προσκαλούν να παρακολουθήσουμε τη συνέχεια στις οθόνες μας.

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκαλύπτει τη μεγαλύτερη δυσκολία στο γράψιμο του Maestro

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν οι πρωταγωνιστές, μαζί με έξτρα υλικό:

Maestro backstage
Maestro backstage
Maestro backstage

Τι θα δούμε απόψε στην πρεμιέρα του Maestro

Επεισόδιο 01: Mother

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει. Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε.

Maestro backstage

Maestro backstage

Maestro backstage

Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση...

Δείτε το trailer:

Maestro backstage
Maestro backstage
Maestro backstage