Maestro (16/5): Απόψε η πρεμιέρα - Το πτώμα του Χαράλαμπου ανασύρεται και από τον 1ο κύκλο τίποτα δεν είναι το ίδιο

Οι εξελίξεις πριν προβληθούν στο MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Maestro (16/5): Απόψε η πρεμιέρα - Το πτώμα του Χαράλαμπου ανασύρεται και από τον 1ο κύκλο τίποτα δεν είναι το ίδιο

Η επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του MEGA με τον δεύτερο κύκλο. Μετά την δολοφονία του Χαράλαμπου τίποτα δεν είναι το ίδιο στους Παξούς. Χωρισμοί, μυστικά και... συλλήψεις έρχονται στα νέα επεισόδια... (δείτε backstage φωτογραφίες).

Οι εξελίξεις του Maestro στην μεγάλη πρεμιέρα απόψε 16/5

Επεισόδιο 01: Mother.

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει. Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε.

Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη. Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση...

Οι αναρτήσεις των πρωταγωνιστών λίγο πριν την πρεμιέρα

Η 2η σεζόν της σειράς Maestro αποτελείται από 6 επεισόδια. Ωστόσο, δεν θα είναι η τελευταία. Θα ολοκληρωθεί με τον 3ο κύκλο που θα περιλαμβάνει 4 επεισόδια η οποία θα μεταδοθεί το φθινόπωρο του 2024.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ανυπομονούσαν να γίνει η πρεμιέρα και έκαναν διάφορες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.