Σασμός (15/5): Μαθαίνει ότι ο σύντροφος της είναι δολοφόνος και τον αφήνει σπαράζοντας στο κλάμα

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός (15/5): Μαθαίνει ότι ο σύντροφος της είναι δολοφόνος και τον αφήνει σπαράζοντας στο κλάμα

Μεγάλες αποκαλύψεις θα γίνουν στο σημερινό 15/5 επεισόδιο της καθημερινής επιτυχημένης σειράς, Σασμός. Ο Αστέρης μιλάει με την Μαρίνα, ενώ από την άλλη ο Μαθιός κρατάει τα ρουχαλάκια της αγέννητης κόρης τους και στεναχωριέται που δεν θα την δει να μεγαλώνει..

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 123

Ο Αστέρης αναλαμβάνει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια με τη Μαρίνα, προκειμένου να την πείσει να μην καταδώσει τον Μαθιό στις Αρχές, όμως η προσπάθειά του πέφτει στο κενό.

Η αποκάλυψη στη Λεμονιά της αλήθειας για το παρελθόν του Τόλη, φέρνει την οριστική ρήξη στη σχέση τους, με εκείνη να φεύγει με κλάματα από το καφενείο.

Ο άντρας αιφνιδιάζεται και ευχαριστεί σιωπηλά τη μητέρα της Αργυρώς για την πρωτοβουλία που πήρε να του δώσει λίγο παραπάνω χρόνο με τη Βασιλική.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Συλλαμβάνεσαι για φόνο!» - Η τραγική σκηνή που περνάνε χειροπέδες στη Βασιλική

Λίγο αργότερα, Αντώνης και Μαρίνα φεύγουν για ολιγοήμερες διακοπές, με εκείνον να την πιέζει να μάθει τι είναι αυτό που τη βασανίζει τόσο καιρό και την έκανε να τσακωθεί με τη γιαγιά Ειρήνη. Η Μαρίνα, για να τον αποφύγει, πηγαίνει μια βόλτα με πολύ σκοτεινές σκέψεις και θολωμένο μυαλό.

Μετά τον γάμο της Θοδώρας και του Γιώργου και ενώ η Στέλλα θέλει να πάει στο σπίτι του Χρήστου, η Ντίνα της λέει πως θέλει να μιλήσουν για προσωπικά της ζητήματα. Ετσι, η δικηγόρος θα αποφασίσει να αφήσει το συγκεκριμένο βράδυ μόνο τον αγαπημένο της για να βγει για ποτό με την αστυνόμο Πουλαντζά. Οι δύο γυναίκες πηγαίνουν σε μπαρ και αρχίζουν να μιλούν για τα προσωπικά τους, δίνοντας η μια συμβουλές στην άλλη. Οταν στο μαγαζί καταφτάσει ο Μανούσος με τον Τηλέμαχο, η Στέλλα θα καταλάβει πόσο ερωτευμένη είναι με τον Χρήστο και θα φύγει. Δεν θα πάει όμως στο σπίτι του, παρά θα του στείλει μήνυμα για να του πει πόσο πολύ της λείπει.