Το προξενιό της Ιουλίας (14/5): «Θα μπορούσε να είχε όποια ήθελε, εσένα ας πούμε» - Ο Γιωργίκης σχεδιάζει να μάθει τι συμβαίνει με Ιουλία & Γρηγόρη

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (14/5): «Θα μπορούσε να είχε όποια ήθελε, εσένα ας πούμε» - Ο Γιωργίκης σχεδιάζει να μάθει τι συμβαίνει με Ιουλία & Γρηγόρη

Στο αποψινό 14/5 επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, ο Γιωργίκης καταστρώνει ένα σχέδιο για να μάθει αν τελικά ο Γρηγόρης είχε σχέση με την Ιουλία και το παιδί είναι δικό του και όχι ένας γνήσιος Προβιός.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 79

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Στασινόπουλου γίνεται εκρηκτική και η κόντρα του με τη μικρή του κόρη, ανεξέλεγκτη. «Εγώ θα περιμένω τον Ρήγα να βγει από τη φυλακή. Δεν πρόκειται να τον ξεχάσω, αν αυτό νομίζεις. Δεν με νοιάζει τι λες. Εγώ θα τον παντρευτώ», του φωνάζει η Βαγγελίτσα.

Την ίδια στιγμή, στη νέα κατάσταση που αντιμετωπίζει, ο Ρήγας ανεβαίνει τον δικό του Γολγοθά, αναγκασμένος να διασταυρωθεί με παλιούς εχθρούς όπως ο Σωτηράκης αλλά και με νέους. Τα πράγματα για εκείνον είναι δύσκολα και η συνθήκη που βιώνει χειρότερη από αυτή που φανταζόταν. Ομως τα εμπόδια δεν είναι ικανά για να χαλάσουν την τρυφερή και ρομαντική του σχέση με τη Βαγγελίτσα.

Κάτι ανάλογο πάντως, δεν φαίνεται να εμποδίζει τη σχέση του Αλκη Μακρή με την Αλεξάνδρα. Οι δυο τους γίνονται ζευγάρι και φαίνεται να τους δένουν πολλά. Ο Ατζαλίνας το αντιλαμβάνεται και ζηλεύει φρικτά, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό. Την ίδια ώρα, στο αρχοντικό Προβιού, οι επισκέψεις του Γρηγόρη έχουν χτυπήσει συναγερμό στην πάντα καχύποπτη Χάδω, που ενημερώνει τον Γιωργίκη για τις υποψίες της. «Αυτοί οι δύο αποκλείεται να είναι απλά γνωστοί. Να δεις, κακομοίρη μου, ότι σου τα φόραγε μαζί του. Κι αν δεν σου τα φόραγε παλιά, σου τα φοράει τώρα. Πολύ οικειότητα έχουν μεταξύ τους», τον προειδοποιεί.

Ο υπερόπτης αδελφός της όμως, δεν θα δώσει βάση σε όσα του λέει. «Πάλι ρίχνεις το φαρμάκι σου. Εχεις αποδείξεις για όσα λες ή μόνο χολή βγάζεις; Φέρτες αν τις έχεις», της αποκρίνεται. Ωστόσο μπαίνουν ψύλλοι στ’ αυτιά του και βάζει μπρος ένα σατανικό σχέδιο προκειμένου να εξακριβώσει την αλήθεια.

Στην Αθήνα, ο Χρήστος εξακολουθεί να ψάχνει την αλήθεια με τη βοήθεια του ψυχιάτρου, που του ανοίγει ένα παράθυρο του μυαλού του στο παρελθόν. Σιγά-σιγά αρχίζουν εικόνες να ξεκαθαρίζουν, κλονίζοντας όλα όσα πίστευε μέχρι εκείνη την ώρα. «Νομίζω ότι πλέον ξέρω ποια έχει στοιχειώσει τα όνειρά μου. Δεν είναι εφιάλτης αυτό που βλέπω αλλά αλήθεια», αναφέρει και όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η ώρα που η γυναίκα με την κάπα θα αναγκαστεί να αποκαλύψει το πρόσωπό της.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Ο Γιωργίκης σαπίζει στο ξύλο την Ιουλία - Μαθαίνει την αλήθεια για το μωρό