Σασμός 13/5: «Αυτό είναι το θράσος σας!» - Ο άγριος τσακωμός της Καλλιόπης με τη Μαρίνα στην εκκλησία την ώρα που εκείνη περνούν μία νύχτα πάθους

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σασμός 13/5: «Αυτό είναι το θράσος σας!» - Ο άγριος τσακωμός της Καλλιόπης με τη Μαρίνα στην εκκλησία την ώρα που εκείνη περνούν μία νύχτα πάθους

Το βράδυ της Δευτέρας 13/5 στο κανάλι του ALPHA θα προβληθεί ένα καινούριο επεισόδιο του Σασμού και σε αυτό θα παρακολουθήσουμε μία νύχτα πάθους από ένα αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, τη στιγμή που δύο ακόμη πρόσωπα θα έρθουν πολύ κοντά.

Τι θα δούμε απόψε 13/5 στον Σασμό - Επεισόδιο 121

Ο πολιτικός γάμος Θοδώρας και Γιώργου είναι γεγονός, με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία, παρόλο που οι συνθήκες δεν ήταν αυτές που είχαν στο μυαλό τους. Το βράδυ τους ωστόσο, στο σπίτι του Γιώργου, θα χαρακτηριστεί από άγχος και αμηχανία, με τη Θοδώρα να κοιμάται στον καναπέ και τον Γιώργο στο κρεβάτι του.

Δείτε επίσης: Ο Αστέρης παγιδεύεται στις φλόγες μέσα στο αλουμινάδικο - Η Σάντρα του σώζει τη ζωή

Τελικά όμως, το ζευγάρι μην αντέχοντας άλλο την απόσταση, θα έρθει κοντά και θα περάσει μετά από πολύ καιρό ένα άκρως ερωτικό βράδυ που θα του μείνει αξέχαστο. «Λυπάμαι που μας το έκανα αυτό και μας απομάκρυνα. Δεν άντεχα μακριά σου και όλοι έβλεπαν πόσο λάθος έκανα με το να ζούμε χώρια. Ολοι εκτός από εμένα», θα του πει ομολογήσει αργότερα που θα είναι στην αγκαλιά του.

Ο Μανούσος ζητά το λόγο από τον Τηλέμαχο, για το αν έχει μιλήσει στην αστυνομία εναντίον του, ενώ ο Χρήστος και η Στέλλα έρχονται όλο και πιο κοντά αφού μάλιστα εκείνος την συνοδεύει και στον γάμο του Γιώργου με τη Θοδώρα.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: «Συλλαμβάνεσαι για φόνο!» - Η τραγική σκηνή που περνάνε χειροπέδες στη Βασιλική

Επεισόδιο 122

Ο Αστέρης αναλαμβάνει να κάνει μια τελευταία προσπάθεια με τη Μαρίνα, προκειμένου να την πείσει να μην καταδώσει τον Μαθιό στις Αρχές, όμως η προσπάθειά του πέφτει στο κενό.

Η αποκάλυψη στη Λεμονιά της αλήθειας για το παρελθόν του Τόλη, φέρνει την οριστική ρήξη στη σχέση τους, με εκείνη να φεύγει με κλάματα από το καφενείο.

Το ίδιο πρωινό, ο Μαθιός πηγαίνει στο σπίτι του Αντώνη να παραδοθεί, όμως η Μαρίνα τον σταματάει. «Αντώνη, δεν έχω έρθει για καλό σήμερα στο σπίτι σου», θα του πει και η Μαρίνα αυτομάτως θα τον διακόψει για να πει στον άντρα της: «Ο Μαθιός βρήκε τη γιαγιά Ειρήνη σε χάλια κατάσταση και την έφερε πίσω στο σπίτι».