Η γη της ελιάς 13/5: «Δεν θέλω να της ξαναμιλήσω ποτέ» - Η σύλληψη της χρονιάς και η επανασύνδεση που περίμεναν όλοι

Τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η γη της ελιάς 13/5: «Δεν θέλω να της ξαναμιλήσω ποτέ» - Η σύλληψη της χρονιάς και η επανασύνδεση που περίμεναν όλοι

Το βράδυ της Δευτέρας 13/5 θα προβληθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η γη της ελιάς, και σε αυτό θα παρακολουθήσουμε μία σύλληψη, μία επανασύνδεση, μία νέα συνεργασία και την αποφυλάκιση της Αρετής, η οποία ίσως κάποιους τους δυσαρεστήσει.

Τι θα δούμε απόψε 13/5 στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 157

Τελικά ο αστυνόμος συλλαμβάνει τη γυναίκα του Τάσου με τον εραστή της, καθώς και τον συνεργό τους, και τους ανακρίνει, μέχρι που ο τελευταίος ομολογεί το έγκλημα και όλοι με ανακούφιση μαθαίνουν πως η Αρετή είναι αθώα και έχει προφυλακιστεί άδικα.

Στο μεταξύ, με έκπληξη ο Στάθης μαθαίνει ότι η Ασπασία γύρισε στον Δημοσθένη και τους εκφράζει τη χαρά του: «Αντε, ρε παιδιά, άντε μπράβο! Εσείς δεν μπορείτε χώρια, θέλατε και διαζύγιο», τους πειράζει χαριτολογώντας. Την ίδια ώρα, η Κούλα πηγαίνει στο σπίτι τους για φαγητό και παριστάνει πως συναντάει τον Δημοσθένη για πρώτη φορά.

Η Χάιδω ανοίγει την ψυχή της στον πνευματικό τής μονής και εξομολογείται τις έντονες τύψεις της για τον θάνατο του Φίλιππου, καθώς θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο. Ο Τζον κάνει μια πρόταση στον Στάθη να ενώσουν τις δυνάμεις τους ως ελαιοπαραγωγοί και να εξάγουν λάδι σε Αμερική και Κίνα. Ο Στάθης δέχεται την πρόταση συνεργασίας και οι δύο άντρες δίνουν τα χέρια. Ο Ισίδωρος κάνει μια σοβαρή συζήτηση στην Αμαλία για το μέλλον της κοινής τους ζωής.

Ο Λυκούργος ανακοινώνει στην Αρετή ότι θα αποφυλακιστεί. «Αχ, Παναγιά μου, σ’ ευχαριστώ! Σας το έλεγα πως είμαι αθώα, επιτέλους έλαμψε η αλήθεια, θα φύγω από εδώ μέσα! Λυκούργο μου, σ’ ευχαριστώ», του λέει με χαρά.

Δείτε επίσης: Σούπερ αποκλειστικό - Ο Δημοσθένης παντρεύει με το ζόρι Παρασκευά και Ειρήνη