O παράδεισος των κυριών: Της κάνει ερωτική εξομολόγηση και της προτείνει να μείνουν μαζί - «Η αγάπη σου και η θαλπωρή σου με έσωσαν»

Ξανά μαζί το ζευγάρι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
O παράδεισος των κυριών: Της κάνει ερωτική εξομολόγηση και της προτείνει να μείνουν μαζί - «Η αγάπη σου και η θαλπωρή σου με έσωσαν»

Η Μάγια με τον Αποστόλη θα είναι ξανά μαζί στον Παράδεισο των κυριών! Η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον και μάλιστα στα δύσκολα, θα τα νικήσει όλα. Η συγχώρεση θα έρθει και ο Αποστόλης σύντομα καταλαβαίνει ότι η Μάγια είναι η γυναίκα της ζωής του.

Τα επόμενα επεισόδια στον Παράδεισο των Κυριών

Οσο περνάει ο καιρός, ο Αποστόλης τόσο μετανιώνει για τη συμπεριφορά του απέναντι στη Μάγια, ενώ η Μάγια από την πλευρά της κάνει ό,τι μπορεί για να ξαναφτιάξει τη ζωή της. Με αφορμή την περιπέτεια του Πάρη με τη Γεωργία και το σπιτάκι που είχαν βρει για να κρυφτούν, ο Αποστόλης φέρνει στη μνήμη του τις δικές του δύσκολες μέρες, όταν η Μάγια τον κρατούσε στο σπίτι της.

Λίγο αργότερα, γεμάτος τρυφερότητα, επισκέπτεται τη Μάγια και της φέρνει λίγο κρέας και οι δυο τους έχουν μια όμορφη στιγμή, καθώς ο Αποστόλης της εξομολογείται: «Μάγια, πραγματικά δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω για ό,τι έχεις κάνει για μένα. Σου είμαι πολύ ευγνώμων για όλα αυτά που μου έχεις δώσει τόσο καιρό. Η αγάπη σου και η θαλπωρή σου με έσωσαν όταν κρυβόμουν», της ομολογεί. Μάλιστα, όταν ο Αποστόλης φεύγει, η Μάγια ανοίγει τη σακούλα και βρίσκει μέσα κι έναν φάκελο με λεφτά, αλλά κι ένα τρυφερό σημείωμα του Αποστόλη γεμάτο λόγια αγάπης.

Δείτε επίσης: Η Μιράντα βλέπει Ντίνο και Αμαλία να φιλιούνται - Ο Σίμος πυροβολεί και τον σκοτώνει

Η Μάγια μόλις τα βλέπει συγκινείται γιατί ακόμα αγαπάει τον Αποστόλη, αλλά και εκείνος όταν φτάνει στο σπίτι της Ολγας τής ανοίγει την καρδιά του: «Ολγα, έχω μετανιώσει πικρά που φέρθηκα τόσο άσχημα στη Μάγια. Εκείνη με βοήθησε, στάθηκε δίπλα μου κι εγώ την παράτησα στη χειρότερη στιγμή της», της λέει κι εκείνη του προτείνει: «Αποστόλη, ποτέ δεν είναι αργά. Προσπάθησε να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου πρώτα και μετά να ξαναπροσπαθήσεις με τη Μάγια. Σ’ αγαπάει. Κι απ’ ό,τι καταλαβαίνω κι εσύ την αγαπάς».

Στο μεταξύ, η Μάγια κάνει βήματα ν’ αλλάξει εντελώς τη ζωή της. Να ξεφύγει από το παρελθόν της και να βρει μια δουλειά ώστε να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Σ’ αυτή της την προσπάθεια δίπλα της βρίσκεται η Δάφνη, η οποία λέει στη Μάγια: «Εγώ θα σε βοηθήσω να αλλάξεις την εμφάνισή σου, για να έχεις πιο πολλές πιθανότητες να σε προσλάβουν στον “Παράδεισο”» και αρχίζει να την ετοιμάζει για τα δοκιμαστικά.

O παράδεισος των κυριών ALPHA

Μάλιστα της αλλάζει μακιγιάζ και παράλληλα προτείνει και στη Σύρμω να τη βάψει κι εκείνη, η οποία δέχεται, έστω και με το ζόρι. Οταν τους βλέπουν ο Φώτης, ο Θωμάς, ο Πασχάλης και ο Μεμάς εκπλήσσονται και για τις δύο, ενώ ο Μεμάς εκφράσει τις αμφιβολίες του για τη Μάγια στη Δάφνη, αλλά το μετανιώνει αμέσως.

Τα πράγματα για τη Μάγια αρχίζουν να πηγαίνουν καλά και ο Αποστόλης αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Ολγας, γίνεται καλός και τρυφερός απέναντι στη Μάγια και σε μια κρίση ειλικρίνειας της ζητάει συγγνώμη, ενώ της εξομολογείται ότι την αγαπάει αληθινά και ότι θέλει να είναι και πάλι μαζί. Μάλιστα, όπως θα δούμε, ο Αποστόλης τελειώνει και το σπίτι το οποίο ετοιμάζει και κάνει επίσημη πρόταση στη Μάγια να ζήσουν και να μείνουν μαζί σαν κανονικό ζευγάρι.

Δείτε επίσης: Ο Σίμος κακοποιεί την Αμαλία - «Πρέπει να φύγεις επειγόντως από κοντά του»

H Γεωργία παίρνει πίσω το παιδί της και χωρίζει με τον Πάρη

Μετά και την παρέμβαση της Μιράντας, ο Χριστόφορος δέχεται να αποσύρει τη μήνυση και να επιστρέψει το παιδί στη Γεωργία, αρκεί να χωρίσει οριστικά με τον Πάρη. Εκείνη δέχεται, αλλά του ξεκαθαρίζει: «Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στην υπόθεση της πλαστογραφίας και επίσης δεν θα σας αφήσω να δείτε ξανά το παιδί μου». Ο Χριστόφορος τους ξαναλέει να τον αφήσουν να του αγοράσει τουλάχιστον ένα σπίτι, ενώ η Πιπίτσα του επιτίθεται: «Δεν μας ενδιαφέρουν ούτε τα λεφτά σας ούτε τα σπίτια σας, εμείς θέλουμε μόνο το παιδί μας». Ο Χριστόφορος φεύγει και ο Μάρκος εκφράζει τον θαυμασμό του στην Πιπίτσα για όσα του είπε.

Την επόμενη μέρα ο Χριστόφορος ενημερώνει την Πιπίτσα: «Αύριο θα σας φέρουν το παιδί», κάνοντάς τους όλους χαρούμενους, ενώ η Γεωργία ενημερώνει και την Ολγα που μεταφέρει τα νέα και στον Πάρη, ο οποίος αποφυλακίζεται. Ενώ η οικογένεια της Γεωργίας γιορτάζει την επιστροφή του μωρού, ο Ρένος επιστρέφει στο σπίτι του και η Πιπίτσα προτείνει να μείνουν στα Καμίνια, καθώς στο σπίτι τους πλέον μένει η Δωροθέα. Λίγο αργότερα η Γεωργία ζητάει τη δουλειά της πίσω και η Μιράντα με τον Ντίνο συμφωνούν.

Από την Μαρία Μεταξητινού/TV24

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο παράδεισος των κυριών: Τον πυροβολεί στην κοιλιά και τον αφήνει να πεθάνει - Σοκ στα νέα επεισόδια

Ο παράδεισος των κυριών (23/5): Σίμος και Βικτώρια λίγο πριν την τιμωρία τους - «Τελείωσαν όλα»

Ο παράδεισος των κυριών (22/5): «Χώρισε τον! Σ'αγαπώ» - Ο Ντίνος βάζει την Αμαλία σε μεγάλο δίλλημα

Ο παράδεισος των κυριών (21/5): «Φύγε τώρα από κοντά του» - Ντίνος και Μιράντα βλέπουν το σημάδι στο πρόσωπο της Αμαλίας

Ο παράδεισος των κυριών (20/5): Ο Σίμος γίνεται έρμαιο ξανά στα χέρια του Πολύζου - «Μέχρι το τέλος σου...»

Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια πυροβολεί τον Χριστόφορο - «Εύχομαι να τιμωρηθείς όπως σου αξίζει»

Ο παράδεισος των κυριών (16/5): «Που είναι το παιδί μου;» - Η Γεωργία πιάνει πάτο μετά την αρπαγή του βρέφους

Ο παράδεισος των κυριών (15/5): «Βρέθηκε νεκρός» - Τον δολοφονεί και βρίσκουν το πτώμα του στο δάσος

Ο παράδεισος των κυριών (14/5): «Είναι δικό μου αφήστε το» - Σε τραγική κατάσταση η Γεωργία μετά την βίαιη αρπαγή του παιδιού της

Ο Παράδεισος των Κυριών 13/5: «Ο Σίμος Πολύζος είναι το παιδί μας» - Αυτός είναι ο πρώην της Βικτώριας και ο πραγματικός πατέρας του