Το προξενιό της Ιουλίας (10/4): Δέσπω και Γιωργίκης εραστές - Παίζει την φίλη στην Ιουλία και μετά κοιμάται με τον άντρα της

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (10/4): Δέσπω και Γιωργίκης εραστές - Παίζει την φίλη στην Ιουλία και μετά κοιμάται με τον άντρα της

Στο Προξενιό της Ιουλίας, η Στάσα προειδοποιεί την κόρη της και της λέει να προσέχει τη Δέσπω που έχει απλώσει τα πλοκάμια της στον Γιωργίκη. Όμως, ήδη τον έχει τυλίξει στα δίχτυα της και μάλιστα πολύ καλά.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Το προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 71

«Δεν έχεις δει πώς καλοκοιτάζει τον άντρα σου; Κανόνισε, γιατί κάτι τέτοιες κλείνουν σπίτια. Κοίτα να είσαι πιο θερμή μαζί του και να τον έχεις από κοντά. Να του δείχνεις ότι τον θέλεις», της λέει, αφού έχει καταλάβει ότι η υπηρέτρια έχει απώτερους σκοπούς και έχει προσέξει εδώ και καιρό πώς εποφθαλμιά τον άντρα της κόρης της. Η Ιουλία όμως συνεχίζει να την αγνοεί. «Τι είναι αυτά που λες; Η Δέσπω είναι καλό κορίτσι. Επειδή είναι όμορφη όλοι την κατηγορείτε» ,είναι η απάντησή της.

Οι προειδοποιήσεις της Στάσας στην Ιουλία για τη συμπεριφορά της μέσα στον γάμο δεν πιάνουν τόπο και η Δέσπω αρχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χρόνο στη ζωή του Γιωργίκη Προβιού, που περνά τη μέρα του στη φροντίδα της μικρής του κόρης και στις εξωσυζυγικές του δραστηριότητες μαζί της, αφού παρά τις αντιστάσεις του, τελικά υποκύπτει στα θέλγητρά της. Οι δυο τους γίνονται εραστές, με την Ιουλία να μην έχει καταλάβει το παραμικρό.

Δείτε επίσης: Σφαγή στο νεκροταφείο - Ο Ρήγας μαχαιρώνει τον Ραζίνη

Οι επίμονες προσπάθειες της Χάδως να ανακαλύψει αν υπάρχει κάτι ύποπτο πίσω από την πρόωρη γέννηση του παιδιού τής Ιουλίας, πέφτουν στο κενό. Μόνη της ελπίδα πια η Δέσπω, που παίζοντας διπλό και τριπλό παιχνίδι, καταφέρνει να απλώσει τα δίχτυα της και να μπει για τα καλά στη ζωή της οικογένειας Προβιού. Γίνεται έτσι μια υπαρκτή απειλή για την ενότητα της οικογένειας, όχι όμως ισχυρότερη από τον Επιφάνειο, που η απόφασή του να επισκεφθεί τον Χρήστο στην ψυχιατρική κλινική που νοσηλεύεται στην Αθήνα, θα βρει έναν απροσδόκητο συνοδοιπόρο.

Και μέσα σε όλα αυτά, κανείς, ούτε καν ο Στασινόπουλος, δεν υπολογίζει τη νοσταλγία του Στράτου για την οικογένειά του, αλλά και την ανάγκη του να κλείσει όλους τους παλιούς του λογαριασμούς. Φυσικά, δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.