Η Μάγισσα (19/3): Στέλνουν το πτώμα της Αναστασίας σε Μάρκο και Μιχαήλ με κάρο - Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά τους

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μάγισσα (19/3): Στέλνουν το πτώμα της Αναστασίας σε Μάρκο και Μιχαήλ με κάρο - Τα σπαρακτικά ουρλιαχτά τους

Στο αποψινό 19/3 επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα, η είδηση του θανάτου της Αναστασίας αμέσως γίνεται γνωστή και η Δαμιανή καταφέρνει να καλύψει το νέο της έγκλημα απ’ όλους ρίχνοντας τις ευθύνες στη μάχη που είχε προηγηθεί. Ομως, η κόρη της η Ρηνιώ αρχίζει να την υποψιάζεται για την ενοχή της.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα

Επεισόδιο 67

Ο Μάρκος με τον Μιχαήλ μαθαίνουν τα δυσάρεστα νέα και συγκλονίζονται από την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά τους, αλλά είναι ανήμποροι πλέον ν’ αντιδράσουν.

Η Θεοφανώ με το μωρό αγκαλιά δεν προλαβαίνει να ξεφύγει από τη μανία των Γερακάρηδων και κρύβεται στον πύργο. Τα πράγματα, όμως, θα πάρουν μια επικίνδυνη τροπή και η προφητεία της τσιγγάνας κινδυνεύει να βγει αληθινή, καθώς ο Τζανής με τον Σπήλιο την εντοπίζουν και την κλείνουν στο μπουντρούμι. Όπως και τον Κανέλλο.

Δείτε επίσης: Η Μάγισσα: Ανατροπή! Δεν πεθαίνει η Θεοφανώ - Αυτό είναι το λυτρωτικό της τέλος στην σειρά

Η Θεοφανώ και το μωρό βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου, ενώ η Κυπριανή προσπαθεί να τους πείσει να τους βγάλουν από τη μέση: «Πρέπει να πεθάνει η μάγισσα και το διαβολογέννημα που έσπειρε! Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι επικίνδυνη, γρουσούζα, μόνο το κακό προκαλεί», λέει και η Δαμιανή δείχνει να συμφωνεί: «Το μωρό είναι ένας Λάσκαρης δεν μπορούμε να το σκοτώσουμε. Θα κρατήσουμε το παιδί, αλλά αυτή πρέπει να τη σκοτώσουμε».

Ολοι συμφωνούν στο να σκοτώσουν τη Θεοφανώ, αλλά όχι το μωρό. Το βράδυ η Κυπριανή πάει κρυφά στο μπουντρούμι και λέει στη Θεοφανώ: «Είχες μία ευκαιρία να με σκοτώσεις, αλλά δεν το έκανες! Αυτό ήταν μεγάλο σφάλμα, γιατί τώρα θα πεθάνεις εσύ και το καταραμένο παιδί σου».

Η Θεοφανώ τρέμει για όσα θα συμβούν, αλλά αποφασίζει να χαράξει τον δικό της δρόμο και η ώρα της κρίσης φτάνει για όλους! Η κοπέλα ζητά μια τελευταία χάρη: «Σκοτώστε με, κάντε το, αλλά θέλω να το κάνετε στο Ταίναρο, εκεί που κάψατε και τη μάνα μου». Οσοι δεν γνωρίζουν κοιτιούνται με απορία. Η Θεοφανώ, όμως, είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει όλα της τα όπλα προκειμένου να σωθεί και εκείνη και το παιδί της.

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Η Γερακίνα βοηθά Σκεύω και Μισέλ να το σκάσουν - Μαθαίνει για τον μεγάλο έρωτά τους

Κι ενώ στον πύργο των Λασκαραίων γίνεται αναβρασμός, το ίδιο μεγάλος πανικός επικρατεί και στους άλλους καπεταναίους της Μάνης που μαθαίνουν τι έχει συμβεί. Ολοι είναι ανήμποροι να αντιδράσουν, εκτός από τον Αντρέι, που με τη συνδρομή του Δραγουμάνου, ο οποίος του δίνει τον δικό του στρατό, κατευθύνεται προς τους Γερακάρηδες. Την ίδια ώρα, ο Μισέλ ετοιμάζει την απόδρασή του με τη Σκεύω και τα παιδιά της. Μόνο που τα σχέδιά τους πέφτουν στην αντίληψη της Γερακίνας. Κι ενώ θα περίμενε κανείς πως θα γινόταν πυρ και μανία, εκείνη αντιθέτως αποφασίζει να τους βοηθήσει κιόλας να το σκάσουν με ασφάλεια.