Το προξενιό της Ιουλίας (8/3): «Δεν έχω άλλη επιλογή» - Ο Γρηγόρης θρηνεί αντί να χαίρεται στους αρραβώνες του

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (8/3): «Δεν έχω άλλη επιλογή» - Ο Γρηγόρης θρηνεί αντί να χαίρεται στους αρραβώνες του

Απόψε 8/3 στην σειρά Το προξενιό της Ιουλίας, ο Γρηγόρης αρραβωνιάζεται με την Φιλιώ, ωστόσο, στο τραπέζι των αρραβώνων αντί να χαίρεται, εκείνος θρηνεί... Θρηνεί την Ιουλία την οποία έχασε για πάντα, αλλά και την ζωή του την οποία... καταστρέφει!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 58

Μια συνάντηση της Αλεξάνδρας με τον Δημητρό, την φέρνει σε δύσκολη θέση παρόλο που και η ίδια δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Πάντα η αμηχανία όταν βρίσκονται οι δυο τους είναι έκδηλη. Η Στάσα με τη σειρά της εκπλήσσεται όταν η Ιουλία της εξομολογείται πώς νιώθει για το Γιωργίκη και τις προθέσεις της σχετικά με την εγκυμοσύνη.

«Περνάω καλά. Με προσέχει, με σέβεται. Θέλω να είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Νιώθω ασφάλεια και σιγουριά δίπλα του και ότι μπορεί να μας φροντίσει και να μας προστατεύσει. Νιώθω ωραία που είμαι μαζί του και ότι αρχίζω να τον αγαπάω», είναι τα λόγια της. «Δεν στο είπα Ιουλίτσα μου ότι θα τον αγαπήσεις με τον καιρό; Είδες; Δεν μπορούσε να σου τύχει καλύτερος άντρας από τον Γιωργίκη», της λέει η μητέρα της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στη ζωή της Βαγγελίτσας έρχονται τα πάνω κάτω από τον χωρισμό της με τον Ρήγα που δεν θέλει με τίποτα να είναι μαζί της από τη στιγμή που η αδελφή της θα παντρευτεί τον γιο του φονιά του πατέρα του.

Δείτε επίσης: Το προξενιό της Ιουλίας: «Είμαι έγκυος!» - Φιλιώ και Γρηγόρης γίνονται γονείς!

Στο σπίτι του Στασινόπουλου, η Φιλιώ ετοιμάζεται για το προξενιό, την ώρα που η Βαγγελίτσα υποφέρει μετά τον αναπάντεχο χωρισμό της από τον Ρήγα. Από την άλλη πλευρά, η Χάδω συγκρούεται με τον Γιωργίκη σχετικά με την υιοθεσία της μικρής Χάιδως και νιώθοντας πιεσμένη, ξεσπάει στην Στεφανία και την Ιουλία, την ώρα που η σχέση της Στεφανίας με την Δέσπω διαταράσσεται όλο και περισσότερο. Και ενώ το προξενιό του Γρηγόρη και της Φιλιώς ολοκληρώνεται μέσα σε γιορτινό κλίμα στο σπίτι των Στασινόπουλων, την ίδια ώρα, στο σπίτι του Γιωργίκη, η Ιουλία σοκάρεται δυσάρεστα, καθώς έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τη σκοτεινή πλευρά του άντρα της, την οποία αγνοούσε.