Ο πρώτος από εμάς (7/3): «Άρα παντρευόμαστε;» - Της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη δέχεται

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο πρώτος από εμάς (7/3): «Άρα παντρευόμαστε;» - Της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη δέχεται

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σημερινό 7/3 επεισόδιο της σειράς Ο πρώτος από εμάς. Μια πρόταση γάμου θα φέρει τα πάνω κάτω στην παρέα. Απόψε λοιπόν, θα δούμε να ανακοινώνεται πως σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ΑΝΤ1, Ο πρώτος από εμάς

Επεισόδιο 42

Ο Aλκης και η Eλσα επιστρέφουν νωρίτερα από τη Χαλκίδα, πράγμα που χαροποιεί ιδιαίτερα τους φίλους τού Aλκη. Η Eλενα είναι έξαλλη με τον Νικόλα που της έκανε πρόταση γάμου με τόσο κυνικό τρόπο. Ο Νικόλας, όμως, δεν πτοείται και θα κάνει τα πάντα για να την πείσει. Στο μεταξύ ο Aλκης ζηλεύει όταν μαθαίνει ότι ο Eβαν επισκέφθηκε την Κάτια, ενώ η Σοφία πιάνει τον Κοσμά να μιλάει ερωτικά με τη Μίνα στο κινητό και του ζητάει να χωρίσουν.

Ο Κοσμάς ζητάει συγχώρεση και δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Η Ελενα καλεί τον Νικόλα για να του πει την απόφασή της σχετικά με την πρόταση γάμου που της έκανε. Ο Αλκης, υπό τον φόβο να μην προλάβει να ζήσει όσα θέλει, κάνει μια σοβαρή πρόταση στην Κάτια, που αφορά σε όσο χρόνο ακόμα του απομένει.

Φτάνει η ώρα που πρέπει η Ελενα και ο Νικόλας να συναντήσουν τη δικηγόρο για το θέμα της υιοθεσίας, αλλά ο Νικόλας δεν εμφανίζεται. Οι φόβοι της Ελενας αρχίζουν να επαληθεύονται και καλείται να σκεφτεί προσεκτικά το επόμενό της βήμα. Η Κάτια λέει το μεγάλο «ναι» στον Αλκη και ετοιμάζεται να μετακομίσει σπίτι του. Το μόνο που μένει είναι να ενημερώσουν και την Ελσα.

Η Σοφία διώχνει τον Κοσμά από το σπίτι, αλλά βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη δυσκολία… τη στενοχώρια του Πάρη. Ο Φίλιππος δίνει ραντεβού σε ένα καφέ με τον άντρα από την εφαρμογή, μόνο που τελικά δεν εμφανίζεται κάποιος άγνωστος αλλά ένας άντρας από το παρελθόν. Ο Εβαν επιστρέφει αλλά αυτή τη φορά με επιθετικές διαθέσεις απέναντι στον Αλκη…

Δείτε επίσης: «Ήταν βαρύ το κλίμα...» - Αυτές ήταν οι πιο δύσκολες σκηνές της σειράς "Ο Πρώτος απο Εμάς"