Η Γη της Ελιάς: Τέλος εποχής για καλλονή ηθοποιό της σειράς - Ο αποχαιρετισμός με τον αγαπημένο της και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Τον άφησε μόνο του κι έφυγε για Αμερική

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η Γη της Ελιάς: Τέλος εποχής για καλλονή ηθοποιό της σειράς - Ο αποχαιρετισμός με τον αγαπημένο της και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στη «Γη της Ελιάς», την επιτυχημένη σειρά του MEGA, που κλείνει τρεις κύκλους και πάει για τον τέταρτο. Σεναριακά ο ρόλος της ολοκληρώθηκε μόλις, με την ηθοποιό να αποχαιρετά τον αγαπημένο της στη σειρά και μέσα από μία ανάρτηση τον ευχαρίστησε για όλα όσα έζησαν μαζί.

Ο λόγος για την αστυνομικό «Δήμητρα» στη «Γη της Ελιάς», ή κατά κόσμον Μελίνα Κόντη, που βάσει σεναρίου πηγαίνει για μετεκπαίδευση στην Αμερική, αφήνοντας έτσι τον Γιώργη Κουράκο μόνο του πίσω στην Ελλάδα. Οι χρήστες του X (πρώην twitter) μάλιστα πήραν το μέρος της στον μεταξύ τους χωρισμό.

Αν και σεναριακά το κλίμα μεταξύ τους ήταν περίεργο, στην πραγματικότητα οι δύο ηθοποιοί είχαν μία άψογη συνεργασία με την Μελίνα Κόντη να ευχαριστεί τον Αλέξανδρο Μαρτίδη για όσα έζησαν τα τελευταία δύο χρόνια. Σε ανάρτηση που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε:

«Χαίρομαι πολύ που αυτό το ταξίδι το κάναμε μαζί, Αλέξανδρε Μαρτίδη, είσαι ένας υπέροχος ηθοποιός, συνάδελφος και φίλος. Σ’ ευχαριστώ για όλα, εις το επανιδείν».

Δείτε επίσης: Η γη της ελιάς (5/3): «Παραδέξου το! Γνώριζες» - Αποκαλύπτεται το πιο μεγάλο μυστικό και απειλεί ζωές

Ποια είναι η Μελίνα Κόντη, που αποχαιρέτησε τη Γη της Ελιάς

Σε συνέντευξη της, η Μελίνα Κόντη είχε μιλήσει για τον τρόπο που την επέλεξαν, καθώς και για την καριέρα της μέχρι σήμερα. «Έψαχναν στη "Γη της Ελιάς" μια κοπέλα που να χορεύει και να είναι ηθοποιός, και ένας φίλος μου με πρότεινε στον Αντρέα Γεωργίου», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Pole dancing δεν ήξερα, έμαθα για τη "Γη της Ελιάς", έκανα δυο μαθήματα, αλλά δεν ήταν δύσκολο. Όσο σπούδαζα ΜΜΕ ήμουν ήδη επαγγελματίας χορεύτρια. Το 2019 πέρασα στο "θέατρο Τέχνης"».

Στο παρελθόν μάλιστα έχει δουλέψει ως χορεύτρια στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, για τον οποίο έχει δηλώσει: «Με τον Σάκη Ρουβά είναι πάρα πολύ ωραία η συνεργασία, δεν βαριέσαι ποτέ, ακτινοβολεί, είναι όνειρο να είσαι δίπλα του».