Το προξενιό της Ιουλίας (29/2): «Καλούς απογόνους...» - Ο Γρηγόρης αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο Ιουλία και Προβιό

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το προξενιό της Ιουλίας (29/2): «Καλούς απογόνους...» - Ο Γρηγόρης αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο Ιουλία και Προβιό

Απόψε 29/2 στο επεισόδιο της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας, θα δούμε τον Γρηγόρη να αντιμετωπίζει κατά πρόσωπο Ιουλία και Προβιό, την ίδια ώρα που κανονίζει το γάμο του με την Φιλιώ έχοντας μιλήσει με τον πατέρα της που πλέον έχει πειστεί.

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, To προξενιό της Ιουλίας

Επεισόδιο 55

Ο Γιωργίκης εκπλήσσει ευχάριστα την Ιουλία για ακόμη μια φορά, καθώς συνεχίζει να την περιποιείται. «Θέλω να σου δείξω πόσο σε αγαπώ και μπορώ να σε κάνω ευτυχισμένη», της λέει. «Είσαι πολύ καλός μαζί μου», είναι τα δικά της λόγια. Στο μεταξύ η Χάδω επισκέπτεται τον Ατζαλίνα, προκειμένου να επισπεύσει τη διαδικασία για την υιοθεσία της μικρής Χάιδως, αλλά μια πληροφορία που μαθαίνει από τον δικηγόρο την ανησυχεί. Η Αλεξάνδρα πλάι αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία να εμποδίσει τον αδελφό της από το να κάνει άλλο ένα λάθος, συνειδητοποιεί πως η μητέρα τους δεν είναι καλά στην υγεία της και ανησυχεί.

Στο αρχοντικό του Προβιού, η Ιουλία βοηθάει κρυφά τον Χρήστο να βρει αυτά που πιστεύει πως έχει κρύψει η μητέρα του. «Μην ανησυχείς. Θα τα βρούμε. Δύο είναι καλύτερα από έναν. Θα δεις, όλα θα πάνε καλά», του λέει. Στην προσπάθειά της αυτή, η Στεφανία θα την προειδοποιήσει για τον σκοτεινό χαρακτήρα της Δέσπως. «Πρόσεχέ τη. Δεν είναι αυτό που δείχνει. Θα μας φέρει μπελάδες», είναι τα λόγια της. Ομως εκείνη την αγνοεί.

Παράλληλα, οι εξελίξεις μεταξύ του Γρηγόρη και της Φιλιώς προχωράνε, αναγκάζοντας τον Στασινόπουλο να επισκεφτεί εκ νέου τη Στάσα για να της πει τα νέα, την ίδια ώρα που εν αγνοία όλων ο Ρήγας ζει τον κρυφό του έρωτα με τη Βαγγελίτσα.

Δείτε επίσης: «Είμαι έγκυος!» - Φιλιώ και Γρηγόρης γίνονται γονείς!